Ariana

By:-

Ariana kolikkopeli vie pelaajansa vedenalaisiin tunnelmiin. Tässä Microgamingin kohtuullisen uudessa kolikkopelissä on toimittajansa laadun jälki ja pelin grafiikat ja äänet ovat jälleen huippuluokkaa ja takaavat viihteellisen pelielämyksen. Peliin pääsee mukaan 25 sentin kierrospanoksella ja maksimivoitto 30 000 on ihan riittävä nykymittapuunkin mukaan. Pelissä on tottakai tutu scatterit, vapaakierrokset ja kasvavat wildit. Peli vie äänimaailmansakin kautta pelaajan rauhalliseen pelimoodiin, koska itse pelissä ei ole taustaääniä, ainostaan silloin kun rullat liikkuvat ja voittoja satelee.

Ariana itse on merenneito prinsessa, ja tässä pelissä voit sijoittaa ”häneen” maksimissaan 250 kolikkoa. Pelissä voi saada jopa 15 vapaakierrosta, mutta Ariana ei anna vapaakierroksilla minkäänlaisia erikoiskertomia – ainoastaan kasvavat muille rullille tunkeutuvat wildit. Pelissä voi pelata kaikkia 25 voittoriviä sentin panoksella tai maksimissaan 50 sentin panoksella, josta sitten nopeasti tulee se kohtuullisen iso kertakierros maksimi. Pelin wild symbolina on Arianan oma nimi.

Ariana bonus

Arianan erikoisuus on se kasvavat eli expanding symbolit, jotka tulevat sekä peruspelissä että vapaakierroksilla. Peruspelissä se tarkoittaa, että ensimmäisellä kelalla voi syntyä kokonainen kuva, joka sitten kasvaa kattamaan kaikki ”korkeat” symbolit muilla rullilla – kylläkin vain osana voittavaa yhdistelmää.

Vapaakierroksilla taas ensimmäiselle rullalle kertyvät kolme samaa symbolia kasvavat kattamaan kaikki ”korkeat” symbolit ja wildit muilla rullilla -tämäkin koskee vain voittoisia rivejä.

”Korkealla symbolilla” tarkoitamme symboleita, joiden arvon on tavallisia numeroita ja kirjaimia suurempi – eli kaikki enemmän graafiset symbolit ovat näitä parempi arvoisia symboleita, joihin lisäominaisuus vaikuttaa osuessaan.

Vapaakierroksille, joita siis voi saada 15, pääsee kun saa vähintään 3 Starfish eli meritähti-symbolia.

Image

Ariana pelin jackpot (maksimivoitto)

Ariana kolikkopelin merenalainen maailma antaa maksimissaan 30 000 kolikkoa voittoja ja perus kierrosvoitto 600. Ariana ei ole mikään rahakone siinä mielessä, että sillä voisi voittaa satojatuhansia, mutta onhan 30 000 jo ihan hyvä lisä pelitilille.

Ariana tabletissa ja mobiilissa

Vaikka Ariana on toteutettu Flash tekniikalla, on se pelattavissa myös mobiilisti, ei ehkä yhtä sujuvasti kuin HTML5 pohjaisena, mutta täysin pelattava kuitenkin. Jos siis pidät Ariana merenalaisesta maailmasta ja olet tässä pelissä onnekas, voit pelata sitä missä ja milloinka vain haluat kunhan sinulla vain on se nettiyhteys saatavilla.

Image

Ariana pelistä

Ariana peli antaa avokätisesti pieniä voittoja ja on ihan kelpo viihdepeli. Yllättäen pelistä puuttuu myös automaattikierrokset, vaikka peli kohtuullisen uusi onkin, ja toinen pieni negatiivinen asia on pelin flash-tekniikka, joka on jo nykymaailmaan hieman vanhahtunut, eivätkä kaikki nettiselaimet edes suostu enää flash pelejä käynnistämään.

Peli on ihan siisti ja kiva kokonaisuus muttei oikeastaan tarjoa mitään uutta, jos pidät kauniista Arianasta, anna tälle pelille mahdollisuus. Tämänkin pelin suuremmat voitot piilevät vapaakierroksille ja bonuspeliin pääsyssä.