Bar Bar Black Sheep

By:-

Tässä Microgamingin Quickfire studioiden Bar Bar Black Sheep eli mustia lampaita laitumella on moderni ote farmin oloihin. Pelin sarjakuvamaisuus, sininen taivas, maalaismaisemat ja tyyli, kitarat, banjot, harmonikat ja viulut tuovat aivan oman viihteellisen arvonsa muuten tavanomaiselle 5x3 rullan kolikkopelille, missä on 15 voittolinjan pelimahdollisuudet. Pelissä on myös hauska taustamusiikki.

Minimipanostus on 15 senttiä ja maksimi per kierros 150 euroa. Pelin takaisinmaksuprosentti on hieman keskivertoa heikompi, mutta viihdyttävyydeltään taas peli on toisaalta keskivertoa viihteellisempi. Taustamusiikista tulee kylläkin ensimmäiseksi mieleen etelän lomakohteiden baarien syntikkasoittajat, mikä sinällään ei ole huono asia.

Pelin nimi tulee siitä, että mikäli pelaaja saa voittorivilleen bar-bar-musta lammas, voi hän saada satunnaisen kertoimen kautta jopa 999x voiton!

Peli on Microgamingin uutta tuotantoa, joten tässä pelissä on mukana myös automaattikierrokset, jotka tekevät pelaamisesta jouhevampaa, kun jokaista kierrosta ei tarvitse erikseen laittaan pyörimään. Pelin symboliikkakin on vahvasti farmimaailmaan, kylläkin muistaen myös hedelmäpelin alkuajat eli appelsiini ja vesimeloonit löytyvät lampaiden, bar-symbolin ja muiden farmin tuotteiden joukosta.

Pelin wildinä toimii logosymboli BAR-BAR-Black Sheep.

Bar Bar Black Sheep bonus

Bonuspelissä eli Bar Bar Black Sheep Bonuksessa pelaaja voi voittaa 999x panostamansa linjasumman ja kyllähän mustat lampaat antavat myös vapaapelejä 19,15 tai peräti 20 pelin paketeissa 3x voittokertoimilla.

Vapaapelit tulevat, kun saat 3 kpl FREE SPINS symbolia eli jauhosäkkiä pysähtymään voittolinjalle. Scatterinä pelissä toimii jauhosäkki.

Image

Bar Bar Black Sheep pelin jackpot (maksimivoitto)

Vapaakierroksilla onkin sitten jo vauhdikasta musiikkia ja pelin taustavärikin ehtii muuttua toisenlaiseksi, mutta mikän sen parempaa, koska täältä niitä voittoja pitääkin hakea. Vapaakierrokset ovat myös mahdollista saada käyntiin uudelleen vapaakierrosten aikana. Vapaakierroksille pääsee, jos voittolinjalle laskeutuu kolme scatteriä jotka ovat nimentllän FREE SPINS ja symbolina jauhosäkki.

Lisäksi on tuo aiemmin mainittu bar-bar-musta lammas yhdistelmä, mikä laittaa käyntiin kerrongeneraattorin, joka sitten voi generoida jopa 999x kertoimisen voittopotin.

Suurin mahdollinen potti yhdellä kerralla on 95 000 kolikkoa.

Bar Bar Black Sheep tabletissa ja mobiilissa

Koska kyseessä on Microgamingin uuden ajan pelejä, on mustien lampaiden kolikkopeli alusta alkaen ollut mahdollista pelata myös mobiilissa, mihin se soveltuukin oikein mainiosti. Matkalla mökille tai mökillä ollessasi voit päästä extralisänä vielä pelailemaan farmiympäristöön 24/7 juuri silloin kun itse haluat viettää muutaman kierroksen farmin tuotteiden äärellä.

Image

Bar Bar Black Sheep pelistä

Bar Bar Black Sheep on viihdyttävä peli niin äänimaailmaltaan kuin grafiikaltaan, jopa lapsenomainen omalla tavallaan. Pelissä ei ole liikaa monimutkaisuuksia, joten se on pitkälti vanhanajan 5x3 rulla kolikkopeli, mutta sen äänimaailma, vapaakierrokset ja isot bonuskertoimet tekevät siitä mielenkiintoisen pelin pelata, jos vain tykkää tällaisesta hieman lapsekkaasta pelistä, joka kuitenkin on volatiliteetiltään viihdepelaajalla mieluinen ja antaa hyvinkin pieniä voittoja tasaiseen tahtiin.

Ajanvietteeksi oiva ja virkistävä vaihtoehto sotaisten ja tummasävytteisten pelien rinnalle.