Big Bad Wolf

By:-

Big Bad Wolf eli iso paha susi on Quickspin peliyhtiön tekemä kolikkopeli versio vanhasta kaikkien tuntemasta sadussa, missä iso paha susi yrittää puhaltaa kolmen possun tekemät kodit nurin. Tässä satupelissä on korkea palautusprosentti mutta myös korkea keskihajonta, mikä siis tarkoittaa, että voittoja tulee harvemmin – tietenkin kaikki perustuu sattumaan, joten joku onnekas voi voittaa ison potin heti ensimmäisillä kierroksillaan – kukaan ei tiedä sitä etukäteen.

Big Bad Wolf on voittanut jo palkintojakin (mm. paras peli 2013) ja siitä on tullut yksi Quickspinin omista mallipeleistä. Pelin grafiikat ovat juuri omiaan tämän teemaiselle pelille, eikä äänimaailma jää kauaksi grafiikan korkeasta laadusta, eli peli on tehty jokaiselta kantiltaan kunnolla, hätäilemättä ja siksi se on tuottanut iloa ja viihdettä pelaajien keskuudessa jo vuosia.

Big Dad Wolf bonus

Pelin scatter symboli on itse susi, ja kolmella scatterillä pelaaja pääsee pelaamaan vapaakierroksia. Pelin kuu symboli aloittaa oman Blow Down the House ominaisuuden eli pelaaja pääsee ison pahan suden kanssa puhaltamaan possujen taloja matalaksi.

Pelissä on myös luonnollisesti wild symboli, joka on ampiaispesä, joka tuottaa itsessään 40x voiton jos niitä tulee viisi.

Aina kun pelaaja voittaa Big Bad Wolf pelissä, tulee ns. swooping reels efekti, tarkoittaen että voittoisat symbolit otetaan pois ja ylhäältä tulee niiden paikalle uudet symbolit ja tätä jatkuu niin kauan, kuin voittoisia rivejä syntyy lisää. Kierroksilla joka toinen voitto muuttaa possusymbolit villeiksi, ja jättävät ne odottamaan uutta kierrosta kunnes koko swooping reels efekti päättyy.

Image

Puhalletaan talot matalaksi

Jos pelaaja saa vähintään kolme kuu symbolia rullille, pääsee hän kokeilemaan talojen matalaksi puhaltamista ja tämä siis tapahtuu vain vapailla kierroksilla, jos kolme kuuta ilmestyy, niillä puhalletaan puinen talo ja saadaan +2 vapaakierrosta. Jos taasen tulee 6 kuuta, niin niillä puhalletaankin jo kivitalo matalaksi ja saadaan uudet 02 vapaakierrosta.

Ison pahan suden vapaakierrokset

Kolmella pahan suden omalla scatter symbolilla saadaan 10 vapaakierrosta, ja uudet 10 jos rullille ilmestyy uudet kolme sutta, eli max 20 vapaakierrosta. Ja luonnollisesti näillä vapaakierroksilla voi pelaaja saada aktivoitua possujen talojen puhaltamisen vielä lisäksi.

Big Bad Wolf pelin jackpot (maksimivoitto)

Big Bad Wolf pelin päävoitto on 1268x panostus, mutta tämän pelin korkea volatiliteetti nostaa pelaajan oman kärsivällisyyden arvoonsa, sillä korkea volatiliteetti tarkoittaa, että peli ei kovin helposti anna voittojaan, mutta sitten kun antaa, ovat voitot sen arvoisia.

Jos pelaaja on oikein isolla pelikassalla liikkeellä ja panostamat maksimin 125 euroa, tarkoittaa maksimivoitto silloin 158 500 euroa.

Image

Big Bad Wolf tabletissa ja mobiilissa

Quikspin julkaisi Big Bad Wolf pelin jo kesällä 2013, mutta peli on alusta alkaen ollut pelattavissa älylaitteilla eli mobiilissa. On pelaajalla sitten iOS tai Android älypuhelin tai tabletti, voi hän pelata Isoa pahaa sutta halutessaan tai kun tekee mieli puhallella possujen taloja nurin.

Big Bad Wolf pelistä

Big Bad Wolf peli on hyvä peli, yksinkertaisesti niin se vain on. Ei sitä turhaan valittu vuoden peliksi 2013. Onhan aika jo tehnyt sille omiaan, mutta Iso Paha Susi on yhä täysin pelattavissa oleva peli, jossa on monia erikoisia mahdollisuuksia pelin tiimellyksessä tapahtua ja niiden ansiosta sen pelissä viihtyy ja se on hyvää ajanvietettä, parasta mahdollista mitä kolikkopeleiltä voi odottaa.

Jokainen pelin symboli on kuin pienessä puulaatikossa ja kun nämä puulaatikot lentelevät paikoilleen, syntyy pelin perusäänet. Voitoista tulee lisä-ääniä, samoin kuin vaih’vihkaa oikealle katoavista voittosymboleista.

Suden vapaakierrokset, kuunvalo ja ulvonta - aivan mahtava tapa tuoda peliin ilmaiskierrokset.