Book of Dead

By:-

Jos katsotaan kenties kaikkien aikojen suosituinta fyysistä kolikkopeliä eli Book of Ra:ta ja verrataan sitä Book of Dead peliin, niin löytää paljon samankaltaisuuksia. Book of Dead on kuitenkin monen pelaajan pitämä peli, ja miksi lähteä keksimään pyörää jos voi lainata sen parhaita osia.

Book of dead on perinteinen 5x3 kelainen kolikkopeli, missä on 10 voittolinjaa. Pelissä on niin kasvavat symbolit, vapaakierrokset, willit sekä mahdollisuus tuplata tai nollata voittonsa eli Risk game.

Pelin scatterinä on kultainen kirja,

Pelin äänimaailma vie pelaajan Egyptin tunnelmiin ja pelin grafiikka jatkaa samalla linjalla. Pelissä on myös nykymaailmaan kuuluva automaattipeli mahdollisuus, jolloin voi vain laittaa haluamansa kierrosmäärän pyörimään ja katsella kun rahaa satelee pelitilille. Peli on varsin nopea eikä sen äänimaailma ole korvia sattuva. Vapaakierrokset ovat pelin suola tässäkin pelissä.

Book of Dead bonus

Book of Dead pelissä on kaksi erilaista bonusosiota.

Ensinnäkin voiton jälkeen pelaaja voi pelata voittonsa, ensiksi tuplata ja vielä nelinkertaistaan tai sitten hävitä koko voiton. Gamble optiossa pelaajan pitää arvata onko kortti musta vai punainen.

Vapaakierrokset pelissä saa, kun rullille jää kolme scatteriä, jotka antavat kymmenen vapaakierrosta. Uusilla scattereillä voi sitten vapaakierroksilla saada lisääkin vapaakierroksia. Lisäksi vapaakierroksella aina yksi symboli valikoituu satunnaisesti kattaen yhden kokonaisen rullan lisäten voiton mahdollisuuksia.

Image

Book of Dead pelin jackpot (maksimivoitto)

Book of Dead pelissä ei ole jättipottiosioita, mutta siinä on oma maksimivoitto 250 000 kolikkoa, mikä on ihan kohtuullisesti. Pelin volatiliteetti on korkea, joten voittojen välimaastoon saattaa mahtua aika monta hiljaisempaa kierrosta, mutta loppujen lopuksi kaikkihan on kiinni sattumasta, joten voitto voi tulla vaikka jo sillä toisella taikka kolmannella kierroksella tai sitten se vain kiertää läheltä ohi. Päävoitto 250 000 kolikkoa kahden euron kolikkomaksulla tekee 500 000 euroa, ei hassumpi voitto vai mitä?

Book of Dead tabletissa ja mobiilissa

Book of Dead on optimoitu myös mobiililaitteille aivan kuten käytännössä kaikki nykyaikaiset kolikkopelit ja videopelit ovat. Mobiilipelaaminen kasvaa koko ajan ja uusia maita tulee mukaan ja sitä kautta lisää pelaajia myös Book of Dead pelille ja muille nettikasinoiden kolikkopeleille.

Image

Book of Dead pelistä

Book of Dead peli on suosittu, nopeatempoinen perus kolikkopeli, joka vie pelaajan antiikin Egyptin faaraoiden ja hautojen maailmaan. Pelissä on kaikenkaikkiaan 11 symbolia, joista monet ovat saaneet vaikutteita Egyptistä.

Peli itsessään on helppo pelata, symbolit ovat selkeitä eli grafiikka toimii, yrittämättä olla kuitenkaan mitään sen erikoisempaa. Äänimaailma on ihan ok, vaikkei sekään mitään erikoisempaa edes yritä.

Pelin korkea keskihajonta vaatii pelaajalta pitkää pinnaa mutta tämä peli voi isommalla panostuksella tuoda kunnon voitot pelaajalle, pelin palautusprosentti 96,21% on varsin keskinkertainen ja jälleen kerran on sattumasta kiinni, kenelle ne isot voitot laskeutuvat tästä Egyptin faaraoiden ja hautakatakombien pelistä.