Energoonz

By:-

Play’n Gon Energoonz on todellakin hieman erilainen kolikkopeli. Pelissä pienet pokemon tyyliset hahmot seikkailevat rullilla. Symboleissa on kyllä vähän kaikenlaisia kuvioita mitä atomeihin ja sähköön nyt voi liittää + nuo hieman erikoiset olennot.

Pelin ääniraita on varsin sähköinen eli sähkökitara soi. Pelissä on myös autopeli ominaisuus, jolla saa vauhtia peliin. Pelin grafiikat ovat omaperäisiä kuten myös pelin toiminta muutenkin.

Tyhjentämällä koko pelilaudan symboleista peräkkäisten voittojen kautta pelaaja voittaa extrat 40 000 kolikkoa. Paras yksittäinen symboli on tumman puhuva avaruusolio, jonka 5 symbolia antavat 50x ja paljon iloisemmat oranssit ja vihreät avaruusoliot antavat 30x.

Energoonz pelin minimipanos on 20 senttiä ja maksimi 40 euroa.

Energoonz bonus

Pelin bonusosioon pääsee, kun pelialueelle saa sanan bonus. Bonuspeli on itseasiassa vapaakierroksia, joissa sana BONUS on mukana yhtenä sarakkeena, tässä pelissä ei oikein voi puhua rullista, koska symbolit tipahtelevat ylhäältä alas. Wild symboli ei ole mukana bonuspelissä. Jos bonuspelin aikana tulee 5 uutta bonus symbolia eli energialaatikkoa, pelaaja saa lisäkierroksia ilmaiseksi, jopa +20. Lisäksi voitollisissa yhdistelmissä saa vielä yhden lisäkierrokset per energialaatikko lisää. myös voittokertoimet kasvavat voittokerrallaan aian ylöspäin jopa 9x keroimiseksi. Bonuspelissä voittoja syntyy aina kun alueelle tulee vähintään viisi samaa symbolia, jotka sitten ”sähköistyvät” ja katoavat tuoden pelaajalle voittoja sekä samalla taas uudet symbolit tipahtavat paikoilleen.

Energoonz pelin wild symboli on plasmapallo, ja voittavat yhdistelmät poistetaan alueelta ja niiden tilalle tipahtavat uudet symbolit. Voitot alkavat 1x mutta uusien voittojen rakentuessa ylhäältä tulevien uusien voittoyhdistelmien kautta myös voittokertoimet kasvavat voittokerrallaan aian ylöspäin jopa 9x keroimiseksi.

Energoonz pelin jackpot (maksimivoitto)

Energoonz pelin maksimivoitto on 411 511.

Energoonz tabletissa ja mobiilissa

Energoonz on peli, joka toimii yhtä lailla pelaat sitä sitten Applen iOS tai Android tabletilla tai älypuhelimella eli jos tykkäät hieman erilaisesta pelaamista, tätä peliä voit pelata missä sitten oletkin kunhan vain sinulla on verkkoyhteys.

Energoonz pelistä

Energoonz on todellakin erilainen peli kolikkopelien tuhansissa variaatioissa. Se tarjoaa omalla tavallaan vaihtelua tavallisempien kolikkopelien seurasta, mutta samalla vaatii pelaajalta hieman totuttelua. Pelin palautusprosentti on kuitenkin hyvä, eikä peli vaadi hirveän suuria panostuksia, vaikka pelaaja pelaisi kovimmilla panoksilla eli 40 eurolla per kierros. Voittoja peli kuitenkin antaa tasaisesti ja mahdollisuus on kunnonkin voittoon. Jos siis tykkää avaruusteemoista ja hieman erilaisista kolikkopeleistä, anna tälle pelille mahdollisuus ja kokeile sitä. Energoonz löytyy useimmalta nettikasinolta.