Goldilocks

By:-

Goldilocks on Quicspinin versio vanhasta sadusta Kultakutri ja kolme karhua. Tässäkin pelissä pelaaja kohtaa isä karhun, äiti karhun ja lapsi karhun. Pelistä löytyvät myös Wil symboleina puurolautaset ja scatterina Kultakutri itse, jolla pääsee vapaakierroksilla ja onhan rullilla myös karhuja, jotka muuttuvat wild-symboleiksi.

Goldilocs peli alka metsästä. Äänet ovat hyvin sopivat pelin teemaan ja grafiikat jatkavat satumaista tyyliä, joten kokonaisuus on hyvin kasassa pysyvä. Kultakutrin tulo rullille kuuluu myös pelin äänimaailmassa.

Peli julkaistiin jo 2012 mutta se on monen pelaajan suosikki jo siksikin, että sen palautusprosentti on yli 97% ja maksimivoittokin peräti 250 000 kolikkoa. Minimipanostus 25 senttiä per kierros ja maksimi 100 euroa!

Goldilocks Slot Bonus Features

Pelissä on kerroin wild symboli, joka on punainen puuroastia, joka voi tuoda 2x, 3x tai 4x voittoon riippuen onko symboleita 1,2 vai peräti kolme.

Pelin perus wild symboli on karhujen koti. Viisi kotisymbolia tuo 25 sentin panoksella 10 euron voiton jo itsessään.

Kultakutrin omat symbolit ovat sitten scattereinä, ja kolme kultakutria antaa 10 vapaakierrosta ja 3x kertoimen, vapaakierroksilla on mahdollisuus voittaa lisää vapaakierroksia, jos kieltään näyttävä kultakutri esiintyy tarpeeksi monta kertaa kierroksilla, mikä sitten vapauttaa karhun villiksi.

Vapaakierroksilla pelissä ollaankin jo karhujen talossa ja kieltään näyttävän kultakutrin lisävaparit näkyvät aina pelin oikeassa reunassa.

Goldilocks pelin jackpot (maksimivoitto)

Pelin maksimivoitto on 250 000 kolikkoa, mikä on aivan kohtuu hyvä tällaisessa satumaisessa pelissä.

Goldilocks tabletissa ja mobiilissa

Kultakutri ja kolme karhua ovat pelattavissa myös mobiilissa, sekä iOS että Android käyttöjärjestelmien älypuhelimissa ja tableteissa, eli pääset härnäämään karhuja ja syömään niiden puurot aina kun haluat pelata Goldilocks peliä.

Goldilocks pelistä

Goldilocks eli Kultakutri ja kolme karhua on ihan kiva kolikkopeliversio vanhasta lasten sadusta. Pelin teema niin grafiikan kuin äänien kanssa on täysin satuun soveltuva ja pelin on hyvin viihdyttävä. Toimiva kokonaisuus, joka mahdollistaa myös kunnollisen voiton on aivan suositeltavissa oleva peli, mikäli pelaajana tykkää näistä satumaisista kolikkopeleistä. Tässä pelissä on kuitenkin kohtuullisesti tapahtumiakin eikä vain pelkkää rullien pyörittelyä. Ilkikurinen kultakutri sopii hyvin kolikkopelin teemaksi.