Gonzo’s Quest

By:-

Gonzon seikkailu eli Gonzo’s Quest on todella monella nettikasinolla yksi niistä peleistä, jolle tarjotaan usein vapaakierroksia, bonuspelaamista. NetEntin taidolla tehty kolikkopeli vie pelaajan intron kertomana Perun rannikolle vuoteen 1541. Gonzo on yksi laivan miehistöstä, mutta hänpäs tekeekin omat suunnitelmansa, hyppää laivasta ja lähtee aarrejahtiin itse Animaatiot ovat kohdallaan, samoin viidakon perusäänet tässä kolikkopelissä, jossa autetaan Gonzoa löytämään Eldoradon kulta-aarre. Pelin Wild symbolina on sopivasti kysymysmerkki ja pelin paras symboli on tumman sininen pääsymboli, millä näyttäisi olevan kultaiset silmät. Sillä saa jo 2500x voiton, jos rullille niitä saa 5.

Pelissä on 20 voittolinjaa, ja 1-5 panostustasoa. Pelissä on myös nykypeleihin yleensä liitetyt automaattikierrokset ja niiden vaihtoehdot. Pelin Wild symbolit tulevat rullille 2,3 ja 4.

Pelin maksimipanostus per kierros on 50 euroa, eli silloin pelataan 5 tasolla ja kolikonarvo on 0,50 euroa. Minimikierros on sentillä kolikot ja 20 linjaa eli 0,20 euroa/kierros. Pelin korkea volatiliteetti tekee siitä haastavan pelaajalle. Tämä tosiasia pelin vaikeudesta ja voittojen harvinaisuudesta ei ole kuitenkaan vähentänyt pelaajien mielenkiintoa peliä kohtaan.

Lisämielenkiintoa pelille tuo tavallaan se tosiasia, että pelintekijät ottivat pelitarinaan esimerkin todellisesta historiallisesta henkilöstä eli Gonzalo Pizzarosta, joka oli mukana tutkimusmatkoilla. Lisäksi tämä peli on siinäkin mielessä virstanpylväs NetEntin pelitalolle, että tämä on NetEntin ensimmäinen peli joka vuonna 2018 tehtiin myös VR laseille pelattavaksi.

Pelin grafiikat ja äänet ovat tälle pelille varsin riittävät ja uusi ja erikoinen avalanche toiminto tuo lisää viihdettä ja jännitystä pelikierroksille.

Gonzo’s Quest bonus

Gonzo’s Quest kolikkopelissä on ominaisuutena ns. Avalance kertoimet, joita ovat 1x, 2x, 3x, ja 5x ja niistä vielä Free Falls kertoimet 3x, 6x,9x ja 15x. Tämä Gonzo’s Quest oli ensimmäinen NetEntin peleistä jossa tämä Avalance putoamistoiminto oli mukana.

Avalanche ominaisuudessa symbolit putoavat vapaasti paikalleen eivätkä pyöri rullilla, jos saat voittoisan kierroksen niin heti sen jälkeen alkaa pudotus eli Avalanche. Jos sen tuloksena on uusi voitto, voittoisat symbolit katoavat ja uusi pudotus alkaa. Tämä jatkuu, kunnes ei enää uusi voittoja tule. Samalla pudotusosuuden kerroin aina nousee jokaisella kierroksella, kunnes se pääsee maksimiinsa. Peruspelissä maksimikerroin on tuo 5x ja Free Fall pudotuksessa 15x

Free Fall on kultainen symboli, eli scatter, ja kun pelaaja saa niitä kolme rullilla, on tuloksena 10 tai jopa 20 vapaata pudotusta. Vapaat pudotukset tulevat peräkkäin vasemmalta alkaen. Vapaapudotusten aikana voi myös voittaa lisää vapaapudotuksia, jos kultaisia symboleita vain tulee se kolme lisää.

Gonzo’s Quest pelin jackpot (maksimivoitto)

Gonzo’s Quest pelissä ei ole jättipotteja eikä kasvavia potteja mutta pelistä voi voittaa muhkean 187500 kolikon potin ja jos pelaat peliä 50 euron maksimikierroksilla, voit yhdellä kierroksella voittaa jopa 125 000 euroa.

Gonzo’s Quest tabletissa ja mobiilissa

NetEnt ei enää päästä käsistään pelejä, jotka eivät olisi mobiilikelpoisia. Vaikka Gonzon seikkailut eivät ole uusinta uutta NetEntin tuotannossa, se on kuitenkin tehty julkistuksesta lähtien toimimaan niin Android kuin iPhone ja iPad laitteille, eli voit lähteä Gonzon matkaan missä sitten oletkin ja katsoa, josko sinä löytäisit sen kadonneen kulta-aarteen.

Gonzo’s Quest pelistä

Gonzon seikkailut Perussa ovat hyvää viihdettä kolikkopelien valikoimista. NetEnt on jälleen tehnyt laatutyötä mikä näkyy niin symboleissa kuin pelin animaatioissa kuin myös viidakon äänimaailmassa. Pelin kertoimien kasvu, Avalanche toiminnallisuus ja vapaakierrokset ovat pelin sisus ja suola, ja tätä peliä voi suositella pelaajille joilla on pitkä pinna. Pelin korkea volatiliteetti tarkoittaa, että peli antaa harvemmin voittoja, mutta ne ovat sitten suurempia. Mutta aina pitää muistaa, että peli ei aloita kenenkään pelaajan kanssa nollasta, vaan pelin volatiliteetti ja palautusprosentit ovat pitkän ajan keskiarvo, eli hyvällä tuurilla ja satunnaisuudella, joku voi voittaa vaikka heti ensimmäisellä kierroksella.