Immortal Romance

By:-

Microgamingin Quickfire studioiden Flash pohjainen ja varsin tummasävytteinen vampyyripeli sai alusta alkaen oman fanikuntansa pelaajista. Pelissä on eri hahmoja ja näillä eri tarinat ja mitä pidemmälle pelaaja pelissä pääsee, sitä enemmän tarinasta avautuu. Pelaaja voi käyttää 1-30 kerrointa panostukselleen eli maksimi panostus kierrokselle on 150 kolikkoa. Pelin oma logo on pelin wild ja samalla se tuplaa mahdolliset voitot. Immortal Romance logoa ei tule Wild Desire bonuspelin aikana. Pelin scatterina on kultainen ovileijona ja sen antamat voitot ovat täysin kiinni pelaajan kokonaispanostuksesta.

Immortal Romance pelissä on myös bonuspeli, Wild Desire, joka aktivoituu täysin satunnaisesti ja sen aikana 1-5 rullaa muuttuu wildeiksi.

Lisäksi pelissä on luonnollisesti mukana myös vapaapelit, eli Chamber of Spins. joka aktivoituu aina bonuspelin yhteydessä. Kierrosten määrä riippuu pelaajan omista valinnoista.

Immortal Romance bonus

Symboleita keräämällä saa luonnollisesi enemmän voittoja, mutta isot voitot ovat saatavilla bonuspelistä ja sen vapaakierroksista.

Amber

Kun pelaaja pelaa Amberillä bonuspelin, on kaikki voitot x5 vapaakierroksilla ja vapaakierrokset voivat uudelleen aktivoituakin!

Troy

Jos pelaat bonuspeliä Troyn kautta voitot aktivoivat Vampire Bars ominaisuuden ja jälleen ovat isot voitot käsillä. Troyn bonuksessa satunnaiset symbolit muuttuvat villeiksi kertoen samalla kerroinarvon. Kertoimet antava jopa x6 voiton. Troy ei mahdollista vapaakierroksien uusintaa.

Sarah

Jos pelaaja valitsee Sarahin, ilmestyy vapaakierroksille 2,3,4 tai 5 scatteria ja pelaaja voittaa yhtä monta lisäkierrosta. Sarahilla vapaakierrokset voivat uudelleen aktivoitua.

Sarahin bonuksessa on käytössä WildWine willi, joka ilmestyy rullalle 3 ja muuttaa jop 15 symbolia villeiksi. Symboli antaa yhtäläisen voiton kuin wild.

Michael

Michaelin bonuskierros aktivoi Rolling Reels ominaisuuden ja voitot odottavat taas ottajaansa. Voittoisat yhdistelmät katoavat rullista ja uudet symbolit tulevat aina tilalle ja tämä jatkuu niin kauan kuin voittoja tulee ja samalla kertoimet kasvavat! Maksimikerroin on 5. Michael ei myöskään anna vapaakierrosten uusiutua.

Image

Immortal Romance pelin jackpot (maksimivoitto)

Immortal Romance pelissä ei ole varsinaista jättipottia mutta pelissä voi kuitenkin voittaa kohtuullisen kolikkomäärän eli 72 900 kolikkoa yhdellä kierroksella.

Immortal Romance tabletissa ja mobiilissa

Immortal Romance on näitä uudemman sukupolven kolikkopelejä, eli ne on alusta alkaen tehty pelitalossa siten, että niitä voi pelata aivan yhtä lailla kotona tietokoneella kuin reissussa mobiililaitteella. Immortal Romance pelin äärelle pääsemiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden sekä tabletin tai sen älypuhelimesi.

Image

Immortal Romance pelistä

Pelin äänimaailma on pelin teemaan ja grafiikkaan hyvin sopiva ja peli toimii kaikin puolin ja on viihdyttävä peli. Mitä suurempi voitto, sitä hienommat tehosteet ja äänet – tämä peli on voittoisan pelaajan mieleen, aivan kuten mikä tahansa muukin. Peli on vampyyrielokuvien ystäville oikein hyvä ja nimenomaan pelattavuudeltaan hyvä. Ainoa negatiivinen sana tulee siitä, ettei pelissä ole automaattikierroksia.

Suomalaisia pelaajia ajatellen, positiivista on myös se, että tämä peli on täysin suomenkielinen.