Jack and the Beanstalk

By:-

Jack and the Beanstalk peli vie pelaajan satujen maailmaan. Jaakkoa eli pelaajaa käy onni matkassa: pelaaja saa käsiinsä pussillisen taikasiemeniä, joista kasvaa parvekkeelle valtava pavunvarsi. Pian pelaaja kiipeää pavunvartta pitkin kohti huimia seikkailuja – vai mitenkäs se menikään, joka tapauksessa NetEnt on vuonna 2013 tehnyt jälleen laatutyötään muuntamalla sadun kolikkopeliksi, jossa on huimat päävoitot. Peli on 3D grafiikoineen ja sopivine äänimaailmoineen jälleen yksi esimerkki NetEntin satupeleistä, ne ovat viihdyttäviä ja samalla myös koukuttavia, jos pitää tämän peligenren ja teeman peleistä.

Pelin pääpalkinto on tietenkin pilviin piilotettuna suuren jätin linnassa. Pelissä per peli panostus liikkuu 20 sentin ja satasen välillä ja koska pelin keskihajonta on korkea, peli antaa voittoja tavallista harvemmin, mutta palautusprosentti on kuitenkin aika tavanomainen 96,3%. Jaakon apuna pelaajalla täytyy siis olla myös pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä.

Jack and the Beanstalk bonus

Jaakon pavunvarsipelissä ovat mukana niin vapaakierrokset, liikkuvat wildit, 3x villikertoimet ja aarteen metsästysbonuspeli. Kuten niin monessa muussakin kolikkopelissä, pelin voitot ja suola tulee vapaakierroksista ja bonuspelistä. Bonuspelissä päästää kiipeämään pavunvartta kohti jättiläisen aarretta.

Pelissä on myös ns. kävelevät wildit, jotka esiintyvät niin perus- kuin vapaapelikierroksilla. Wildit tulevat satunnaisille rullille ja aloittavat sitten kulkemisen vasemmalle antanen niin monta vapaakierrosta kuin on tarve, että wild pääsee loppuun saakka. Pelissä on silloin 3x voittokerroin pelaajalle.

Jack and the Beanstalk vapaakierros on pelin massiivisen voittoosuus, pelin pääosa, missä joko voittaa paljon tai todella paljon, riippuen aarteesta.

Vapaakierroksille pääsee 3 scatterillä ja niillä 10 vapaakierroksella voi saada myös uudet 10 vapaakierrosta uusilla kolmella scatterillä, mutta vapaakierrosten mukana tulee myös bonuspelimahdollisuus ja kunnon aarrejahti.

Bonuspeli vie palaajan eli Jaakon pilviin ja jätin linna on taustalla. Tavoittena on saada avaimia kela numero vitosella. Kun sinne saadaan 3 avainta, satunnainen wild muuttuu joksikin kolmesta erikoiswsymbolista:

Double Stacked Gold Money Wild – eli kun Jaakon tarkoituksena on saada kulta jätiltä niin tämä wild symboli tulee esille 2 kultasäkkiä päällekkäin rullille.

Triple Stacked Golden Goose Wilds – no niin, jos Jaakko eli pelaaja saa kerättyä kuusi avainta, wild symboli muuttaa kultaisia munia munivaksi kultaiseksi hanhi symboliksi.

Expanding Golden Harp wild- jos sitten Jaakko kerääkin 9 avainta, saa pelaaja wild symbolin, joka laajenee kultaiseksi sulosointuja soittavaksi harpuksi kattaen koko rullan.

Jack and the Beanstalk pelin jackpot (maksimivoitto)

Jaakon aarteenmetsästys voi tuoda pelaajalle 1500x voiton joka maksimipanoksella tarkoittaa 600 000 kolikkoa, mutta tämän pelin korkea volatiliteetti tekee tästä pelistä kitsaan maksajan peruskierroksilla – voitot ovat tavanomaista harvemmassa, mutta sitäkin suurempia. Mutta jos pelaat maksimipanoksella, kertavoitto voi olla jopa 150 000 euroa.

Jack and the Beanstalk tabletissa ja mobiilissa

Jack and the Beanstalk peli kuuluu yhtenä pelinä NetEntin Touch alustaan, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että tämä peli on pelattavissa kaikilla päätelaitteilla, niin Androidilla, iPhonella kuin eri tableteilla ja padeilla sekä luonnollisesti myös tietokoneella. Kun on aikaa tapettavaksi ja tuntuu tylsältä ja satuteemainen peli on makuusi, voit pelata Jaakkoa missä ja koska vain niin haluat.

Jack and the Beanstalk pelistä

Jo pelin alkugrafiikka antaa viitteitä pelin todellisesta luonteesta mahtavalla animaatiolla jätistä ja Jaakosta hanhineen ja munineen. Pelin rauhallinen tausta, satutyylinen musiikki sopii oivasti peliin, joka graafisilta ominaisuuksiltaan on viihdyttävä kokemus. Pelin perusversiossa ollaan vielä vasta aloittelemassa Jaakon matkaa, ja tässä vaiheessa ei suurista voitoista voi kuin unelmoida ja odottaa niitä vapaakierrokseen vieviä scattereitä, joita siis pelissä ovat aarrearkut aarteineen.

Pelin liikkuva wild symboli on pelin logolaatikko, joka tulee kohtuu usein pelissä. Pelin minimipanos 0,01 kertautuu luonnollisesti 20x voittolinjojen mukaisesti ja minimikierros on siis 20 senttiä, mutta vastaavasti 0,20 kolikolla ja 10 tasolla pelaaminen tarkoittaa 40 euron kierrosmaksua. Tätäkin peliä pääset testaamaan leikkirahalla rauhassa ennen varsinaista pelaamista oikealla rahalla, ja kenties se on ihan hyvä vaihtoehto, koska pelin korkea volatiliteetti antaa isojen voittojen odotuttaa ja leikkirahalla pelaaminen mahdollistaa noiden kenties kaukaistenkin mahdollisuuksien näkemisen todellisuudessa. Peli on kuitenkin kaikkien kolikkopelien tapaan täysin satunnaisgeneraattorin vallassa, eli vaikka sen palautusprosentti on kohtuullinen ja keskihajonta korkea, hyvällä tuurilla eli sattumalta, voi isokin voitto osua kohdalle nopeasti, tai sitten todella pitkän ajan päästä. Saduista ja niiden teemoista tykkääville pelaajille ihan suositeltava viihteellinen ajanviete on tämäkin kolikkopeli Jaakon matkassa kohti kulta-aarteita.