Jurassic World

By:-

Brändätty elokuvamaailman teemainen kolikkopeli Jurassic World on Microgaming studioiden taattua korkeata laatua oleva moderni kolikkopeli, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Peli perustuu vuoden 2015 elokuvaan ja koska se on tuotettu elokuvatuottaja Universal Picturesin kanssa, seuraa se teemaltaan ja muutenkin täysin elokuvaa. Peli on perus 5x3 kolikkopeli, missä on nykymaailmaan tyyliset 243 voittolinjaa.

Pelin visuaalisuus on huippuluokkaa, pelissä on 6 dinosaurtusta: Pteranodon, Velociraptor, Ankylosaurus, Stegosaurus, Tyrannosaurus Rex sekä Indominus ja luonnollisesti pelin päähenkilö on elokuvasta tuttu Chriss Pratt aka Owen Brady.

Jurassic World bonus

Jurasic World pelin pääbonus ovat vapaakierrokset. Vapaakierroksilla pääsee valitsemaan sitten kolmesta alueen paikasta ja sitä kautta valittavina on siis kolme erilaista vapaakierrosvaihtoehtoa.

Lisäksi jo Indominus Rex ilmaantuu peruspelissä, voi se kasvattaa voittopottia 1000x. Kyseinen dinosaurus ilmestyy rullille täysin satunnaisesti.

Vapaakierroksille pääsee tutusti saamalla kolme scatteriä rullille, scatteri on meripihka symboli. Ja valittaviin tulevat alueet, sitten kun olet päässyt 15 kertaa vapaakierroksille, 1-15 kerrat peli itse arpoo jonkin näistä alueista:

Gyropshere: Valley antaa 10 vapaakierrosta ja aloittaa kertoimensa 2x ja nousee jopa 7x kertoimiin

Creation Lab: antaa 10 vapaakierrosta mutta laboratorissa on myös Rollind Reels toiminto, jolla jokainen voittorivi uusiutuu uusilla symboleilla, niin kauan kuin uusia voittorivejä syntyy. Lisäksi laboratoriossa on mahdollisuus osua Cryo-wild rullille, joka sitten asettuu paikoilleen peräti kolmen voiton ajaksi.

Raptor: den eli tässä luolassa pelaaja saa 10 vapaakierrosta ja villit scatterit eli kolmella uudella scatterillä tuloksena taas uudet viisi kierrosta.

Image

Jurassic World pelin jackpot (maksimivoitto)

Jurassic World pelissä ei ole varsinaista jättipottia mutta suurin yksittäinen voitto on panos x 14000 eli 100 800 euroa korkeimmalla mahdollisella panostuksella. Yli sadan tuhannen euron voitto keskitason volatiliteetin pelistä on ihan kohtuullinen tarjonta.

Jurassic World tabletissa ja mobiilissa

Jurassic World on Microgamingin studioiden uusinta tuotantoa ja se on alusta alkane tehty sitä silmällä pitäen, että peliä voidaan pelata missä tahansa ja koska tahansa, eli peli on täysin mobiilisti pelattavissa millä vain älypäätelaitteella puhelimista tablet-laitteisiin.

Jurassic World pelistä

Jurassic World peliä pääsee pelaamaan minimi 30 sentin panoksella ja sillä pääsee tämän päivän tasoiseen graafisesti näyttävään teemapeliin. Pelissä on luonnollisesti myös automaattikierrokset, joilla pelistä pääsee nauttimaan sekä äänien että grafiikan kautta, ilman että joutuu jokaisella kierroksella erikseen klikkailemaan.

Pelin äänimaailma on varsin elokuvallinen ja voitot kyllä huomaa. Peli on viihdyttävä, vaikkei sitten itse dinosauruksista välttämättä pitäisikään, jos sitten on niiden fani ja tykkää itse elokuvasta niin kaikki graafiset ominaisuudet ovat lisäplussaa. Tämä peli on hyvää ajanvietettä. Tämänkin pelin todelliset voitot piilevät niissä vapaakierroksissa, joita vain pitää jaksaa odottaa. Odotellessa suurempia voittoja, Jurassic World antaa tasaisesti pienempiä voittoja ja sen parissa voi vierähtää hyvinkin pitkiä peliaikoja.