Koi Princess

By:-

NetEntin vuoden 2015 marraskuun Koi Princess pelin julkaisu oli siinä mielessä NetEntille historiallinen, sillä se oli studioiden ensimmäinen anime ja manga aiheinen kolikkopeli. Peli itsessään on perus kolikkopelimäinen 5x3 ruudukollaan ja 20 voittolinjalla. Mutta uusien kolikkopelien tapaan, tässäkin pelissä on todella monta erilaista bonusvaihtoehtoa – peräti kahdeksan erilaista. Pelissä on palautusprosentti aika tavallinen mutta volatiliteetti kohtuullinen ja linjavoittona voi kotitilille ottaa 1000x voiton.

Prinsessa Koi vie pelaajan itämaisiin tunnelmiin Aasiaan. Pelin animoinnit ovat suomalaisin silmin yleisesti ajateltuna ”söpöjä” eli hieman erilaista kuin normaaleissa kolikkopeleissä, varsinkaan vuonna 2015. Japanilainen kulttuuri tulee pelistä läpi niin grafiikan kuin äänien muodossa.

Pelin Wild symboli on symboli, missä myös lukee Wild ja pelissä on mukana myös kokonaiset villit rullat, jolloin wild symbolista syntyy Wild reels rulla, joita voi tulla rullille useampiakin. Bonussymbolina on hymyilevä anime lohikäärme. Bonuspelissä hyrrä valitsee bonuspelin. Ns. pelin väliosissa on teeman mukaiset kuvat ja animaatiot. Prinsessa Koi iloitsee aina pelaajan kanssa voitoista. Isomman voiton tullessa Prinsessa yltyy kunnon juhlintaan ja teeman mukaisesti musiikki myös tulee mukaan juhlintaan.

Pelin paras symboli on Wild-symboli joka antaa viidellä symbolilla 500x ja Prinsessa Koi 400x. Mutta pelaaja voi jokaisella kierroksella valita myös BONUS BETin eli se tuplaa kierroksen hinnan ja nostaa sekä satunnaisten että bonuskierrosten mahdollisuutta ja samalla se nostaa eri bonuspelien voittojen kolikkoarvoja.

Koi Princess bonus

Koi Princess pelissä on kokonaiset kahdeksan erilaista bonusvaihtoehtoa, joista peräti neljä tulevat täysin satunnaisesti peliä pelatessa. Lisäksi Koi Princess pelissä on kahdenlaiset vapaakierrokset.

Pelin tekee jännittäväksi sen yllätys ominaisuudet, joita ovat: 5—hit, satunnaiset wild symbolit, wild rullat sekä bonuspeli. Kun pelaaja saa 5-Hit voiton, tarkoittaa se yhtä vapaata kierrosta, millä on taattuna 5-symbolin voitto, satunnaisesti jollakin symbolilla.

Satunnainen wild symboli antaa pelaajalle yhden vapaakierroksen, jolla pelaajalla on sitten 4-9 wild symbolia jaoteltuina ympäri rullia.

Sitten on varsinainen pankinrikkoja eli The Wild Reels Random Feature- mikä tarkoittaakin sitä, että yhden vapaakierroksen ajan pelaaja saa kierroksen, jolla on valmiina 2-5 rullaa kokonaan wild-symbolina.

Jos pelaajan onnistuu saada rullille 3 Bonus symbolia, pääsen hän pyörittämään bonusympyrää erillisessä bonuspelissä. Bonuspelissä on neljä erilaista voittoa: varma vapaapelivoitto, wild reels kierros, kolikkovoitto ja bonus pyöräytys. Varma vapaapelivoitto tarkoittaa 10 vapaata kierrosta. Varmassa vapaapelissä, pelaaja saa jo ensimmäisellä kierroksella varman voiton, joka on yhtäsuuri kuin panostus. Muilla kierroksilla jokainen voitto on suurempi kuin edellisen kierrokset voitto (pois lukien ensimmäistä kierrosta), 20 kolikkoa x valittu pelitaso, ja Bonus Bet modessa 40 kolikkoa x valittu pelitaso.

Wild Reels ominaisuudessa pelaaja saa 10 vapaakierrosta, joilla wildit valtaavat 1-5 satunnaista rullaa jokaisella kierroksella.

Bonus wheel on kuin onnenpyörä ja siinä voi voittaa kolikoita tai sitten wild reels voiton tai varmat kierrosvoitot. Pyörässä on 12 valintasektoria.

Kolikkovoitto on sitten nimenomaan tavanomainen kolikkovoitto, 15x tai 30x voittokertoimella kierroksen panostukselle.

Koi Princess pelin jackpot (maksimivoitto)

Jos pelaat Prinsessa Koita maksimipanostuksella ja osut saamaan täyspotin Prinsessan onnenpyörästä, voitat 1000x eli voittosi on 200 000 euroa.

Koi Princess tabletissa ja mobiilissa

Tämä Anime/Manga peli, jonka NetEnt julkaisi 2015 on ollut koko ajan ollut saatavilla niin tietokoneella pelattavaksi kuin niin Android kuin Applen päätelaitteille niin älypuhelimille kuin tableteilla ja Prinsessa Koin kanssa voi viettää viihteellisiä hetkiä koska tahansa ja missä tahansa.

Koi Princess pelistä

Prinsessa Koi on todellinen löytä kolikkopeliksi niille, jotka tykkäävät animesta ja mangasta. Pelissä on selvä japanilainen tematiikka ja vaikkei itse tietäisi mitään animesta, niin peli on viihdyttävä. Pelissä on myös paljon erilaisia mahdollisuuksia, jotka tekevät siitä yllätyksellinen ja viihteellisen ajanvietepelin, jossa on kuitenkin ihan hyvät mahdollisuudet jäädä voitollekin.

Jos olet pelaajana pelannut useampi kolikkopelejä, tulet huomaamaan, että Prinsessa Koi on todellakin piristävä, hieman erilainen kolikkopeli. Vaikka se perustaa samoille pohjakiville kuin monet muutkin kolikkopeleistä, se erikoistoiminnot, teema ja äänet vievät sen kuitenkin keskivertopeliä pidemmälle. Suosittelemme kokeiltavaksi.