Lost Island

By:-

Lost Island on NetEntin taattua laatua. Peli vie pelaajan autiolle saarelle, missä aikoinaan on hallinnut mysteerinen heimo ja sen heimon aikaiset esineet ja monumentit esiintyvät pelin rullilla. Pelissä ovat totta kai myös wildit, kertoimet sekä vapaakierrokset.

Pelin äänimaailma vie pelaajan mennessään viidakkoon. Wildinä toimii kukka ja scatterinä menneen heimon jättämä arvoesine. Kertoimet voivat nousta pelissä x5 tasolle. Pelissä kolikon arvo on max 0,50 euroa ja minimissään kolikon arvo on sentti. Panostus on 20 kolikkoa kierroksella ja max 10 tasolle eli yhdellä kierroksella voi panostaa 200 kolikkoa arvoltaan 0,50 euroa eli maksimipanostus on siis 100 euroa.

Pelin aikana taustamusiikki jatkuu taustalla, äänimaailma on yllättävän rauhoittava joten silloin kun peli sitten antaa voittoja, se tavallaan herättää pelaajan. Peli antaa voittoja vasemmalta oikealle.

Lost Island bonus

Lost Island pelissä ei ole varsinaista erillistä bonuspeliä, mutta siinä on kaksi toimintoa, jotka tuottavat bonusta eli rahaa, nimittäin wildin tuottamat voittokertoimet sekä scattereiden tuottavat vapaakierrokset, joita scattereiden määrästä 3-5 riippuen voit saada jopa 30 vapaakierrosta.

Suuret voitot tulevat harvinaisesti vapaakierrosten uudelleen alkamisesta (retrigger)

Lost Island pelin jackpot (maksimivoitto)

Lost Islandissa ei ole erillistä tai kerääntyvää superjättipottia, mutta voit kuitenkin voittaa siinä jopa 250 000 euroa yhdellä kierroksella. Voitto tarkoittaa 500 000 kolikkoa täysillä (x5) kertoimilla. Minimipanoksella eli sentillä pelatessa maksimivoitto on siis 500 euroa, mikä sekin on huomattavasti enemmän kuin ne kauppojen kassojen pelikoneiden voitot. Tavoitteena pelissä on päästä vapaakierroksille ja siellä kerätä voittoja pelitilille.

Lost Island tabletissa ja mobiilissa

Lost Island on NetEntin taattua pelilaatua niin teemansa, pelin käyttöliittymän ja grafiikan sekä äänien suhteen. Mutta se on teknisesti myös toteutettu siten, että voit pelaajana pelata sitä yhtä hyvin kotikoneelta kuin mobilisti, missä sitten oletkaan. Koska kyseessä on NetEntin uudemman ajan pelejä, löydät sen myös monelta nettikasinolta ja pääset pelaamaan sitä koska tahansa.

Lost Island pelistä

Lost Island peli on tavallaan tavallinen 5x3 kolikkopeli, mutta sen äänimaailma vie pelaajan jopa yllättävän rauhalliseen tilaan, varsinkin jos pelaaja pelaa peliä automaatilla, sitten kun voitto osuu ja varsinkin kun pelaaja pääsee pelaamaan vapaakierroksia ja niille osuu wildeja, ovat voitot sen mukaisia ja äänimaailma herättää viimeistään siinä vaiheessa.

Lost Island ei vaadi pelaajalta liikoja, siinä ei ole minipelejä tai monimutkaisia seikkailuja, mutta peruskolikkopelinä se toimii hyvin. Se tarjoaa mahdollisuuksia sekä ajanvietepelaajalle pelata 0,20 euron kierroksia tai sitten enemmän pelaajalle mahdollisuuden lähteä saalistamaan niitä super voittoja, vaikkei pelissä mitään superjättopottia olekaan, mutta tarjolla olevat 500 000 kolikkoa on jo hyvä tavoite itsessään.