Mega Moolah

By:-

Mega Moolah kolikkopeli on alusta alkaen eli vuodesta 2006 ollut yksi kaikkien suosituimmista peleistä, eikä vähiten siksi, että tämä peli on tehnyt eniten uusia miljonäärejä. Peli on Microgamingin taattua laatua, ja vaikka peli on julkaistu jo 2006, on se yhä ihan pelattava peli, vaikkakin täysin Flash tekniikalla. Mega Moolah pelistä on voitettu jo useita miljoonapotteja ja tätäkin kirjoitettaessa sen progressiivisen ison pääpotin voittopottina on yli seitsemän miljoonaa euroa. Pelin grafiikassa näkyy jo pelin ikä eikä peli oikein aina skaalaudu uusimpien selainten mukaisesti, mutta muuten peli on kyllä pelattavissa- varsinkin jos hakee eläkerahoja etukäteen. Pelin RTP on todella pieni, muta siksi pelissä on useampi erillinen jackpot.

Mega Moolah peli vie pelaajan safarille, josta eivät yllätykset puutu – jos nimittäin osut miljoonapotin arvoisesti! Tuohon miljoonajahtiin ei tarvita mitään muuta kuin onnea, ja miljoonien osumiseen omalle kohdalle, vielä enemmän onnea!

Mega Moolah bonus

Mega Moolahin bonus on tuo progressiivinen jättipotti, mutta luonnollisesti tästä kolikkopelistä löytyy myös leijonan hahmoinen wild. Ja jos pelaaja osuu voittoon wildin avulla, tulee voitot automaattisesti tuplana.

Pelissä on myös vapaakierrokset, jotka saadaan kolmella scatterillä. Mega Moolahin teemaan liittyen pelin scatterina toimii apina symboli. Kierroksia saa 15 ja voitot triplataan, ja jos vapaapelien aikana apina ilmestyvät 3x uudelleen, on tuloksena uudet 15 vapaakierrosta.

Mega Moolah pelin jackpot (maksimivoitto)

Mega Moolahissa on koko sen historian ajan ollut Microgamingin tuottama progressiivinen superjättipotti, joka siis kertyy kaikilta kasinoilta, joilla peli on tarjolla. Ja koska peliä pelataan paljon, myös sen eri jättipotit kasvavat koko ajan. Päävoitto on aina miljoonia ja pienemmätkin jackpot tasot antavat kivoja voittorahoja tilille. Tämän pelin RTP on kuitenkin varsin pieni, ja vaikka peli antaa pieniä voittoja keskimääräiseen tapaan, kannattaa tähän peliin suhtautua tuon ison miljoonavoiton ansaitsemalla asenteella. Itseasiassa tuo Mega Jackpot alkaa aina miljoonasta, Major potti 10 000, minor jackpot 100 eurosta ja minipotti sitten kympistä.

MegaMoolah pelissä on eri tasoisia todennäköisyyksiä, nimittäin vaikka itse peli on selkeästi heikko RTP, niin mitä suuremmalla panoksella pelaat, sitä suurempi todennäköisyys on voittaa jättipotti- ero on kuitenkin marginaalinen pienen ja ison panostuksen välillä, mutta sellainen on kuitenkin jättipotteihin asetettu. Jättipotin bonuspeliin pääsee aivan satunnaisesti peliä pelatessa ja bonuspeli vie pelaajan onnenpyörään. Onnenpyörässä on useita mini ja minor sektoreita, mutta sieltä löytyvät myös kaikki muut sektorit ja se MEGA sektori. Jokainen kerta, kun bonuspeli laittaa onnenpyörän pyörimään, voi pelaaja voittaa miljoonia.

Mega Moolah tabletissa ja mobiilissa

Mega Moolah on tekniikaltaan jo vanha, flash-pohjainen. Se kuitenkin toimii yhä useimmilla päätelaitteilla niin puhelimessa kuin tableteissa, joten voit vaikka mökillä ongella ollessasi yrittää saalistaa niitä eläkemiljooniasi.

Mega Moolah pelistä

Mega Moolah peli on täynnä yllätyksiä – varsinkin jos tiedät, että bonuspeli tulee täysin sattumalta, ilman mitään erillisiä symboleita tai vastaavia, ja jokaisella pelaajalla ympäri maailman on mahdollisuus voittaa miljoonia vain muutaman sentin panostuksella. Pelin miljoonavoittojen mahdollisuus tekee pelistä suositun, mutta samalla pitää muistuttaa, että vaikka mahdollisuus on voittaa miljoonia, vain harvat siinä onnistuvat. Peli on kuitenkin varsin viihdyttävä ja sitä voi suositella jokaiselle kolikkopelien ystävälle, vaikka se jo vanha onkin.