Piggy Riches

By:-

Sikojen rikkaudet ovat tässä pelissä kyseessä. Peli on perinteinen 5x3 kolikkopeli ruudukolla, mutta tässä pelissä voi viedä mukaansa peräti 360 000 kolikkoa. Vaikka pelin logossa on tavallinen säästöporsas, ovat pelin symbolit sitten ”sikarikkaista”. Esimerkiksi pelin wild symboli on silinteripäinen sika heiluttelemassa setelituppoa ja scatterinä on pelissä Miss Piggyn tyylinen vaalea kutrinen possu, jolla on turkista päällä, koruja kaulalla ja ranteessa sekä kimalteleva lahjapaketti käsissään.

Pelin paras yksittäinen symboli on rahasäkki, joka viidellä symbolilla antaa jo pelkästään 2000x voiton ja neljälläkin jo 300x. Kultainen possuluottokortti antaa viidellä symbolilla 1000x voiton ja possun Pors Poyce avaimet tuovat nekin 750x viidellä symbolilla. Possupelissä nimittäin nämäkin symbolit ovat huomattavasti arvokkaampia kuin keskivertaisessa kolikkopelissä.

Pelin minimipanostus on vain 15 senttiä eli yksi sentti per voittolinja, eli tätä peliä voi pelata pitkän aikaa ajanvietepelinä, mutta jos haluaa panostaa kunnolla niin Piggy Riches kolikkopelin maksimipanostus on 50 senttiä, 10 tasolla eli 75 euroa per kierros ja nyt alkaa jo Lyyti kirjoittelemaan sikarikkaita voittoja.

Peruspelissä äänimaailma on pelkistetty, vain rullien ääni kuuluu ja välillä possujen oik- äänet näiden jäädessä rullille. Voitot tuottavat omat äänensä ja vasta sitten vapaakierrokset tuottavat aivan uudenlaisen äänimaailmansa.

Piggy Riches bonus

Sikarikas wild symboli auttaa voittolinjalla 3x voittoihin.

Scatteri possu tuo kolmella symbolilla vapaita kierroksia niin, että niitä voi tulla max 28 kierrosta. Samalla kaksi scatteria tuo jo 2x panoksen, kolme scatteria vapaakierroksia ja 4x voiton saman tien ja neljä scatteriä antaa jo 15x panoksen ennen vapaakierroksia ja jos rullille sattuu jäämään kaikki viisi scatteriä, on ennen vapaakierroksia tulossa jo 100x panostus voittona.

Vapaakierroksilla mennessä pelaaja saa itse valita ottaaka enemmän kierroksia (esim 22, 15 fai 9) vai suuremman kertoimen (esim 2,3 tai 5x). Vapaakierroksilla peliin tulee myös musiikki mukaan kuten parhaassa varieteessa rumpuineen. Scatterit tuovat vapaakierroksilla lisää vapaakierroksia.

Piggy Riches pelin jackpot (maksimivoitto)

360 000 kolikkoa saatavilla, jos kolikon arvo on maksimissaan 50 senttiä tarkoittaa se, että 75 euron maksimikierros panoksella voi tässä pelissä hoitaa omalle pelitilille peräti 180 000 euroa mikä on melkoisesti pelissä, jonka keskihajonta on matala ja palautusprosentti aivan kohtuullinen.

Piggy Riches tabletissa ja mobiilissa

Piggy Riches sikarikkaiden peliä voi pelata rauhassa myös mobiilissa. Kultasäkit ja rikkaat possut vilisevät rullilla sopivasti ja luontevasti myös älylaitteilla ja tableteilla sekä Android että iOS laitteilla.

Piggy Riches pelistä

Piggy Riches on sikahyvä peli, mitä se sitten tarkoittaa, riippuu pelaajasta. Pelin grafiikat ovat pelin teemaan todella sopivat ja vapaakierrokset ovat niitä, joita tässäkin pelissä pelaajan toivoisi saavan mahdollisimman paljon, sillä siellä ne voitot ovat. 360 000 kolikon voittomahdollisuus on tämän pelin yksi eittämättä parhaista puolista eikä vapaakierrosten äänimaailmakaan mikään huono ole. Pelin grafiikat ovat toimivat ja huumorillaan sopivat sikahyvin sikateemaan. Piggy Riches on hyvää humoristista ajanvietettä, josta voi vielä pienelläkin panostuksella saada kunnon voitot suoraan voittolinjoilta, ja vielä paremmat voitot vapaakierrosten ja kertoimien kautta.

Piggy Riches pelin peruspelin symboleiden tuomat viiden symbolin voittotaulukko arvot ovat suurimpien voittokertoimine luokassa ja siksi pitää muistaa, ettei niitä kovin usein saa, vaikka muuten pelissä onkin kohtyllisen pieni volatiliteetti eli peli antaa tasaisesti pienempiä voittoja. Jälleen kerran tässäkin pelissä pitää muistaa, että jokainen kolikkopeli antaa voittoja täysin satunnaisesti ja jokaisessa pelissä on se parin prosentin talon etu, mutta onnetar voi hymyillä ja pelaaja saada arvokkaita possusymboleita heti alkukierroksilla. Suosittelemme peliä niille, jotka tykkäävät huumoripitoisista kolikkopeleistä.