Reel Rush

By:-

Hedelmäinen NetEntin tuottama ja jo vuonna 2013 julkaisema Reel Rush on palautusprosentillaan siellä parhaassa päässä ja onhan peli myös rullasto muodoiltaan erilainen kuin peruskolikkopeli. Pelin wild on hedelmien joukossa liikkuva kultainen wild-tähtisymboli. Wild symboli voi ilmestyä rullille 2,3,4 ja 5 pääpelissä sekä vapailla kierroksilla.

Pelin kolikkoarvot ovat sentistä 20 senttiin, panostustasot ovat normaalit 1-10, eli maksimipanostus tässä pelissä on 100 euroa kerralla ja minimipanostus on vastaavasti 50 senttiä, koska voittolinjojakin on peruspelissä mukana 50 eli avoimena on ensimmäisellä rullalla vain yksi symboli, toisella kolme, keskimmäisellä kaikki viisi ja sitten lopuilla taas vastaavasti 3 ja 1. Tästä syntyy peruspelin pelialue 1-3-5-3-1. Pelin paras symboli on mansikka jonka 5 symbolia antavat 1000x

Reel Rush bonus

Vapaakierroksella, jonne pääset viidellä perättäisellä voittokierroksella, saat käyttöösi kaikki voittolinjat ja mahdollisuuden voittaa jopa 3840x voittosumman.

Kun pelaaja voittaa minkä tahansa voiton, saa hän yhden vapaakierrokset ja max 5 lisäkierrosta. Ensimmäisellä uusintakierroksella on 135 voittolinjaa, toisella 405 voittolinjaa, kolmannella 675, neljännellä 1125 ja viimeisellä vapaalla kierroksella onkin sitten jo 1875 voittolinjaa.

Pelissä ei ole varsinaisesti minkäänlaista erillistä bonuspeliä, joten se vie pienen osan pelin mahdollisuuksista pois, vaikkakin vapaapelikierrokset ovat hauska peliominaisuus.

Image

Reel Rush pelin jackpot (maksimivoitto)

Pelissä ei ole erillistä paikallista jättipottia tai muutakaan superpottia. Reel Rush on aivan peruskolikkopeli lukuunottamatta sen peruspelin rullavalikkoa, joka sitten aukenee kunhan pelaaja saa sen avaavan voiton. Pelin maksimivoitto on 480 000 kolikkoa, silloin kun pelataa maksimipanoksilla (3840x)

Reel Rush tabletissa ja mobiilissa

Reel Rush on NetEntin takuutyötä ja toimii aivan yhtä hyvin kaikissa nykyaikaisissa tablet laitteissa ja älypuhelimissa, joten tätä hedelmäpeliä voit pelata aina kun olet verkkoyhteydessä ja laitteesi on sinulla mukana.

Reel Rush pelistä

Pelin grafiikka on tutun tuntuista mutta tuttuus ei tule hedelmäpeleistä vaan Mario Bros pelistä Nintendolta, värit ja muodot ovat aivan samankaltaiset. Itseasiassa pelin äänetkin (silloin kun rullat liikkuvat) tuovat mieleen Marion. Pelin hedelmät pyörivät tasaisesti ja peli on alusta loppuun NetEntin laatuohjelmointia.

Jokaisen voiton jälkeen tulevat vapaakierrokset ovat mielenkiintoinen lisä peruspelaamiseen ja sitä kautta tuleva mahdollisuus voittaa 3125 eri linjalta. Tässä pelissä riittää tapahtumia ja peli on hyvää ajanvietepelaamista, missä kuitenkin on hyvä mahdollisuus voittaa 3840 kertoimella pelissä minkä palautusprosentti on parempi kuin keskimäärin ja minkä keskihajontakaan ei ole yhtään hassumpi.

Hedelmäpeliksi ja kolikkopeliksi Reel Rush ei ole hassumpi ja sitä kannattaa kokeilla. Pelin ominaisuudet ovat kivoja ja voittomahdollisuudet ihan kohtuulliset, ainoa mitä jää odottamaan on se bonuspeli, mitä pelissä ei siis ole.

Image