Spinata Grande

By:-

Spinata Grande vie pelaajan pinjatojen maailmaan ja viva la Mexico, eli meksikolaisiin tunnelmiin. Pelin grafiikka on humoristinen ote sekä meksikolaiseen kaupunkiin autoineen ja viheltävine meksikolaisineen, koiran haukuntaa unohtamatta. Pelin taustalla elää siis pieni meksikolaiskylä ja sen päällä on periaatteessa hieman suurempi kuin perusruudukko, sillä pinata pelissä onkin neljä riviä eli 5x4 peliruudukko

Pelissä on erikoista se, että mikä tahansa symboleista voi tullakin kolossaalisena versiona kattaen 2x2 tai jopa 3x3 ruudukon millä tahansa kohdalla rullia.

Pelin paras yksittäinen symboli on punainen pikkuhärkä pinjata, jonka viisi kappaletta tuovat 300x voiton ja vaalean punainen aasi pinjata tuo 200x voiton, jos niitä jää viisi kappaletta rullille. Pelissä on mahdollisuus voitta 40 erilaisella voittolinjalla.

Pelin minimikierros maksu on sentillä pelattaessa 20 senttiä ja maksimiksi tulee euron panoksella ja 10 tasolla pelattaessa 200 euroa per kierros, joka on kohtuullisen suuri panostua, mutta vastaavasti voittosumma tuolla summalla voi olla sen 120 000 euroa!

Jos pelin odottelu musiikki on rauhallinen, jopa hieman unelias meksikolainen kylä, niin rullien lähtiessä liikenteeseen, meksikolainen musikointi viihdyttää pelaajaa ja mitä suurempi voiton mahdollisuus, musiikki pitää huolen ettei se mene huomaamatta, samoin äänimaailma huomioi luonnollisesti myös jokaisen voiton.

Spinata Grande bonus

Vapaakierrosten aikaiset kolossisymbolit ovat Colossal Bonus ja Colossal Wild jotka tulevat esille 3x3 kokoisina eläinpinjatoina. Vapaakierroksilla Colossal bonussymbolin mukana tulevat perussymboleista vain Extra spin symboli sekä pronssinen kolikko.

Kolossaalinen bonussymboli avaa minipelin omalle osalleen, eli riippuen kuinka paljon bonussymbolista on näkyvillä rullilla, tulee sieltä erikseen 3, 6 tai 9 erillistä minisymbolia. Peruspelissä minisymbolit ovat joko uusia vapaita kierroksia, extra kierros tai kolmenlaisia 20,4 ja 80 kolikon symboleita.

Spinata Graden vapaapelisymboli on tähden muotoinen pinjata, joka tullessaan minipeliin aktivoi kolmella pinjatalla 5 kierrosta ja jokaiselle lisäsymbolilla vielä yhden kierroksen per tähti. Lisäksi jos Extra spin symboli tulee minipeliin vapailla kierroksilla, tuottaa sekin uuden lisäkierroksen.

Vapaakierroksilla voi tulla myös 3x3 Colossal Wild symboli muuttamaan pienen voiton jo kunnolliseksi voitoksi.

Spinata Grande pelin jackpot (maksimivoitto)

Spinata Grande antaa kunnon voittoja. Yhden euron maksimipanoksella ja 10 tasolla on mahdollista voittaa jopa 120 000 mikä on kohtuullisen hyvin näin hyvällä palautusprosentilla ja keskivertaisella volatiliteetillä varustetulta kolikkopeliltä.

Spinata Grande tabletissa ja mobiilissa

Spinata Grande on loistava, iloinen ajanviete niin kotona kuin mobiilissa pelattava, sen iloinen musiikki sopii hyvin vaikka kahvitauon peliksi. Pelaajana voit pelata Spinata Grandea niin Android kuin iOS laitteilla.

Spinata Grande pelistä

Spinata Grande on iloisella ilmeellä ja meksikolaiseen tyyliin todella värikkäästi toteutettu peli, joka tuo pelaajan aina hyvälle tuulelle, vaikkei aina edes voittaisi. Pelissä on kivoja vivahteita wild symboleissa ja isoissa useamman ruudun kattavissa symboleissa. Peli on kaiken kaikkiaankin todella viihdyttävä ja pelaamaan pääsee jo pienellä panostuksella, mutta toisaalta isolla panostuksella voi pelissä myös voittaa kohtuullisen isoja summia rahaa suoraan omalle pelitilille.

Tässä pelissä yhdistyvät niin NetEntin studioiden hyvä grafiikka tuotanto ja aivan loistava äänimaailma jälleen kerran sekä loistava pelattavuus. Spinata Grande on hyvä peli pelattavaksi niin aloittelijalle kuin pidemmänkin aikaa pelanneelle kolikkopelaajalle.