Steam Tower

By:-

Sankarin on noustava huipulle ja voitettava lohikäärme ja pelastettava nainen sen kynsistä. Pelissä on elokuvallinen taustamusiikki. Sen grafiikka on korkeata laatua ja sopii teemaan. Pelin wild symbolina on ammuttava hakanen, mikä auttaa sankariamme matkallaan. Lisäksi pelissä on ns stacked wild, mikä tarkoittaa että pääpelissä voi ilmestyä yhdelle tai useammalle rullalle koko rullan kattava sankarin kuva wild symboli aktivoiden samantien 10 vapaakierrosta ja peli nousee ensimmäiseen kerrokseeen.´

Steam Tower pelissä on kolme eri mittaria. On kerrosluku, eli missä kerroksessa 1-16 sankarimme on. Kerrroimittari, joka kertoo aina sen hetkisen voittokertoimen ja sitten vielä Tower mittari joka kertoo pelaajan aseman tornissa ja sen kertoimen.

Pelin paras yksittäinen symboli on lohikäärmeen silmä, ja jos pelaaja saa niitä viisi jäämään rullille, voittaa hän 2000x

Toiseksikin paras symboli eli sankarimme hattupäinen naamankuva antaa sekin viidellä symbolilla peräti 1000x voiton. Pelissä on 15 voittolinjaa.

Steam Tower bonus

Vapaakierrosten aikana kaikki voittolinjat ovat 2x tai parhaimmillaan 7x kertoimilla. Kerrointaso päivitetään aina ennen seuraavaan vapaata kierrosta, riippuen kuinka korkealle sankari on päässyt kiipeämään. Peli alkaa perustasosta ja kerroksia on 16. Kun pelaaja lopulta pääsee kerrokseen 16, saa pelaaja automaattisesti 1000x panostustasonsa.

Jos vapaakierrosten aikana rullille ilmaantuu lisää wild symboleita, ne lisäävät vapaakierroksia aina +2. Vapaakierroksilla sankarimme nousee tornia ylöspäin ja punainen lohikäärme välähtää välillä ohi lentäen. Vapaa kierrokset voivat kestää pitkäänkin, riippuen miten symbolit osuvat rullille.

Steam Tower pelin jackpot (maksimivoitto)

Steam Tower eli tässä höyrykoneiden maailmaan vievässä pelissä voi pelaaja panostaa jopa 150 euroa per kierros ja voittaa sen 2000x eli maksimivoitto on siten 300 000 euroa, mikä on varsin hyvä, sillä pelin palautusprosentti on hyvä hieman yli 97% ja keskihajontakin on keskinkertainen, joten tässä pelissä on luvattu hyvät voittorahat.

Steam Tower tabletissa ja mobiilissa

Höyryävä Steam Tower on julkaistu helmikuussa 2015 ja se on NetEntin laatutöiden mukaan täysin yhteensopiva myös mobiiliin, haluaa pelaaja sitten pelata Steam Toweria älypuhelimellaan tai tabletilla, iOS tai Android käyttöjärjestelmällä, niin peli on aina pelattavissa, kunhan vain nettiyhteys on saatavilla.

Steam Tower pelistä

Steam Power peli sisältää mielenkiintoisen pelitarinan, hyvän äänimaailman ja siistin peliruudukon, Peli on hyvää ajanvietettä ja viihdettä kolikkopelien parhaasta päästä. Pelissä on hyvin erilaisia voittoja ja sankarin matkaa kohti huippua on kiva seurata, varsinkin kun tietää, että mikäli pelaaja saa sankarin huipulle saakka, on voittoja luvassa.

Steam Tower pelin isot voitot piilevat tuossa vapaapelien sankarin nousussa kohti huippua, mikäli pelaajalla on onnea ja tähden ovat oikeassa asennossa vapaapelit seuraavat toisiaan ja voittoja tulee tasaiseen tahtiin niin että lopulta se päävoitto on oikein kunnon potti tilille.