Thunderstruck

By:-

Thunderstruck on Microgamingin taattua laatua oleva kolikkopeli, mutta siitä huomaa, että aika on jo ajanut sen ohitse. Grafiikat ovat aivan toimivia sarjakuvamaisia, mutta pelistä puuttuu olennaisia osia, mitä nykypelaajat tykkäävät käyttää, pelissä ei ole esimerkiksi lainkaan automaattikierroksia. Pelissä voi kylläkin asetuksista valita nopeamman kierrosnopeuden. Grafiikoissa mennään Odinin vasaran ja salamoiden mukana pelissä eteenpäin, mutta nykypelaajalle hämäävää on scattereiden sekä wildin tavanomaisuus, ne ovat kuin mitkä tahansa muutkin kelojen symbolit. Wildinä voimii Thor liehuvine hiuksineen. Scatterit eli oinaat esiintyvät rullilla pienen salama animaation kera.

Thunderstruck bonus

Thunderstruckissa scattereina on oinaita, jotka antavat ilmaiskierroksia. Ilmaiskierrokset antavat voitot 3x. Oinaiden aikana voidaan 15 ilmaiskierrosta myös uusia. Pelissä on myös gamble ominaisuus eli pelaaja voi pelata voitollaan. Osumalla aina tuplaa voittonsa ja väärällä valinnalla menee nollille voiton osalta. Tuplausta voi tehdä maksimivoittoon saakka.

Image

Thunderstruck pelin jackpot (maksimivoitto)

Thunderstruck pelissä maksimivoitto on 10 000 kolikkoa eli pelattaessa euron panoksella voi voittaa kymppitonnin.  Pelin minimipanos on 0,01 euroa eli se panostetaan kaikille 9 voittolinjalle, silloin per kierros minimimaksu on 9 senttiä ja maksimilla pelattaessa 9 euroa.

Thunderstruck tabletissa ja mobiilissa

Thunderstruck on vuodelta 2004 ja se flash peli, joten se ei välttämättä kaikilla mobiililaitteilla toimi.

Image

Thunderstruck pelistä

Thunderstruck oli varmaan hyvä vuonna 2004 mutta nyt aika on jo pitkälti ajanut sen ohi, mutta onneksi on saatavilla jo Thunderstruck 2 peli. Miksi sitten pelaisi tätä peliä? No jos tykkää hieman vanhemman tyylisestä pelistä ja sen grafiikoista, niin mikä ettei. Pelin viihdyttävyysarvo on keskinkertainen eikä se pullistele suurien voittojenkaan pelinä, joten se jäänee enemmän tai vähemmän kategoriaan, kyllähän tätä peliä voi kokeilla, mutta parempiakin on jo tarjolla. Jos katsoo tämän pelin sijoituksia eri kasinoilla, siinäkin huomaa, että sitä parempia vaihtoehtoja on jo saatavila, mutta jos Thor on suosikkisi – anna tälle pelille mahdollisuus.