Tomb Raider

By:-

Microgamingin Quickfiren Tomb raider on yksi brändätyistä kolikkopeleistä ja itseasiassa tämä on pelisarjan ensimmäinen kolikkopeli. Tomb raider PC peli tuli jo 1996 ja ensimmäinen elokuva versio Angelina Jolien tähdittämänä 2001 ja toinen 2003 – näiden elokuvien innoittama kolikkopeli oli alusta alkaen pelaajien suosiossa. Pelissä itsessään on sarjakuvamainen ote koko hahmoon ja teemaan, joka ei välttämättä täysin kuvasta alkuperäistä ideaa. Pelin äänimaailma on kuitenkin jo vuonna 2004 ollut huippuluokkaa eikä grafiikassakaan sinällään ole mitään vikaa.

Yksi pelin mielenkiintoinen kohta on, että pelaaja voi itse valita mitkä 1-15 pelilinjoista hän ottaa panostukseensa mukaan. Minimipanostus kaikille 15 linjalle on siis 75 senttiä, jolla jo pääsee Lara Croftin jalanjäljille hakemaan aarteita.

Tomb Raider bonus

Kolme symbolia voittorivillä ja pelaaja pääsee bonuspeliin, jossa valitaan samaisista symboleista kolme, jotka sitten tuottavat niiden kertovan voiton. Kolmella Lara-symbolilla taasen pääsee nauttimaan pelin vapaakierroksista ja niiden tuomista voitoista. Vapaapelikierroksillakin voi päästä bonuspeliin.

Image

Tomb Raider pelin jackpot (maksimivoitto)

Valitettavasti tämä peli ei isoilla voitoilla juhli. Peli maksimivoitto on 7500 kolikkoa ilma kertoimia tai kolikkoja ja kolikon maksimiarvo on panostuksessa 0,50 euroa, 15 linjalle 5:llä kolikolla, eli maksimikierros maksaa 37,50 euroa.

Tomb Raider tabletissa ja mobiilissa

Tomb Raiderin ykkösversio on Flash tekniikalla toteutettu, joten se ei toimi jokaisella älylaitteella. Peli kuitenkin on pelattavissa tietokoneella, joten ainakin sillä se kannattaa testata, ja sitten miettiä olisiko mobiilissa toimivat pelin uudemmat versiot kenties mielenkiintoisia pelejä testattavaksi ja pelattavaksi.

Image

Tomb Raider pelistä

Vaikka Tomb Raider pelissä on kyse jo aika vanhasta kolikkopelistä, on peli aivan pelattavissa. Kokeneempaa pelaajaa hieman saattaa häiritä, ettei tässä pelissä ole automaattipyöräytyksiä mutta muuten pelin kulku on jouhevaa. Rullat ja niiden symbolit ovat selkeitä, vapaakierrokset ja bonuskierrokset toimivat kuten pitää. Onhan peli itsessään jo hieman vanhentunut ja kenties Tomb Raider uudemmat kolikkopelit olisivat enemmän mieleen, se ei kuitenkaan vähennä sitä, että kyllä tätä peliä kannattaa kokeilla ja samalla nähdä miten jotkut pelit kestävät aikaa, kun ne tehdää kunnolla alusta alkaen.