Twin Spin

By:-

Twin Spin on julkaistu jo 2013, mutta se on yksi NetEntin peleistä, joka on ollut koko julkaisuaikansa suosikkina. Peli on nykyaikainen versio hedelmäpelistä ja erikoiseksi sen tekee se, että siinä on kaksi toisiinsa linkattua rullaa jokaisella kierroksella ja rullat voivat olla 1 ja 2, 2 ja 3, tai 3 ja 4 ja 4 ja 5, juuri tästä ominaisuudesta pelikin sitten on nimenä saanut. Pelin erikoisuus on, että nämä kaksi rullaa voivat pelin aikana monistua myös kattamaan 3,4 ja jopa kaikki viisi rullaa yhtä aikaa.

Twin Spin pelissä on 243 voittolinjaa mutta pelin volatiliteetti on korkea, joten keskimääräisesti tässä pelissä saattaa kestää ennen kuin niitä voittoja tulee.

Tästä pelistä on tehty myös 2018 uudempi Deluxe versio, mutta vanha Twin Spin on yhä suuremmassa suosiossaan kuin uudempi kaimansa.

Pelin ääniraita on kuin suoraan 80-luvun Hollywood elokuvasta ja grafiikka on parannettu versio perushedelmäpelistä. Jos musiikki tuo mieleen leveälahkeiset farkut, niin peli timantti ja sen mahdollinen viiden symbolin 1000x voitto sitten vaikka parienkin uusien farkkujen ostamisen kaupasta. Timanttia seuraa parhaissa symboleissa sitten onnen seiska, joka antaa viidellä seiskalla panoksen 500x tilille. Pelin Wild symboli on Wild-teksti.Twin Spin bonus

Twin Spin bonukset löytyvät wild symboleista ja varsinaisesta Twin Spin ominaisuudesta. Tämä Twin Spin kolikkopeli on siinä mielessä monesta muusta kolikkopelistä eroava, ettei Twin Spinissä ole lainkaan vapaakierroksia. Ainoat erikoisuudet ovat wildit ja parhaimmillaan koko pelialueen peittävät samat rullat, joilloin voittoja syntyy kunnolla. Jokaisella kierroksella tuplarullat ottavat paikkansa satunnaisesti, ilman minkäänlaista järjestystä.

twin spin slot casino

Twin Spin pelin jackpot (maksimivoitto)

Twin Spin pelissä ei ole jättipotteja mutta voit kuitenkin maksimipanoksella tässäkin pelissä voittaa isoja rahoja. Kylläkin pitää muistaa pelin korkea keskihajonta, eli voittoja ei tässä pelissä useasti tule. Peruskierroksella maksimi voitto on 1080x panos ja maksimi on 270 000 kolikkoa itse pelissä. Jos pelaat täydellä panostuksella niin max voitto on silloin 135 000 euroa.

Twin Spin tabletissa ja mobiilissa

Harvoin enää tulee vastaan peliä, joka ei olisi optimoitu niin älylaitteille, tableteille kuin tietokoneille, eikä Twin Spin tee tässä poikkeusta. Pelaaja voi pelata Twin Spin kolikkopeliä niin Android kuin Applen iPhone ja iPad laitteilla missä vain, ja aina silloin kun halua ja verkkoyhteys vain on saatavilla.

Twin Spin pelistä

Twin Spin on NetEntin laatutyötä. Ääniraita vie mennessään pois nykyhetkestä ja grafiikka on studioiden taattua laatua. Peli itsessään on aika yksinkertainen ja vaikka se on monen suosikki, toiset taasen kaipaisivat siihen niin monen muun pelin bonuspeli ja vapaakierros mahdollisuuksia, joita kuitenkaan tässä Twin Spin kolikkopelissä nimenomaan ei ole vaan suuret voitot tulevat täysin sattumankautta tuplarullien valitessa itselleen kaikki viisi rullaa. Pelin plus puoli on se iso voittomahdollisuus, mutta korkeahko volatiliteetti ei tee pelistä helppoa yhdellekään pelaajalle.

Image