Viking Runecraft

By:-

Viking Runecraft kolikkopelissä Play’n Gon pelustudio vie pelaajan viikinkien matkassa aarrejahtiin. Viikinkipelien tyyliin myös Viking Runecraft pelistä löytyvät ne perinteiset Thor, Odin, Freya ja Heimdall. Pelin äänet ovat maltilliset, kivet tippuvat alhaalta aiheuttaen vain pieniä ääniä – paitsi voiton sattuessa. Pelin lähtiessä rullaamaan ja voittojen tullessa, myös pelin ääniraita aktivoituu. Ragnarökin aikana pelin äänet pääset taas aivan uudelle tasolle. Tämän pelin äänet ja grafiikat ovat kovaa tasoa, 

Kaikki voitot aiheuttavat vasemmassa sarakkeessa toimintoja. Voittoisat symbolit otetaan pois ruudulta, ja niiden tilalle tipahtaa seuraavat kivet ja kierros jatkuu eteenpäin, jos voittoja syntyy, niin jälleen myös kivet liikkuvat.

Pelissä on korkea maksimivoitto 500 000 kolikolla, mutta pelissä on myös korkea volatiliteetti eli tämä peli antaa pelaajalle voittoja keskimääräistä harvemmin, joskin ne sitten ovat suurempia. Pelin palautusprosentti on keskivertoa  parempi 96,71 palautusprosentillaan.

Pelin maksimivoitto on 5000x panostus pois lukien kasvava bonuspotti. Pelin erilaiset voittosymbolit lataavat tuhomittaria, joka täyteen ladattuna vapauttaa Ragnarökin voiman eli vapaakierroksen tuplavoitoilla.

Pelissä pelaaja voi edetä tasolta toiselle päästen kenties lopulta jumalien tasolle eli 4000. Peli aloitetaan tasolla 1 eli matkaaja (journeyman). Viking Runecraft pelissä edetään tasolta toiselle voittamalla oikeissa kuvioissa, Seuraavan tarvittavan kuvion näkee pelialueen oikealla puolella. Joku jumalista on pelaajan puolella aina kulloisenkin tason aikana. Esimerkiksi kakkostasolla pelaaja on jo klaanin jäsen jne. Kolmannella tasolla pelaaja hyväksytään jo viikingiksi, tai ainakin kokelaaksi.

Pelissä on myös Valhalla onnenpyörä, joka aktivoituu, kun pelaaja kerää riittävästi rune-kiviä.

Pelialue saattaa aluksi näyttää varsin täydeltä, kun itse pelialue on 7x7 ruudukko ja sen lisäksi sekä vasemmalla että oikealla tapahtuu koko ajan.

Pelin minimipanostus on 10 senttiä per kierros ja maksimi vastaavasti 100 euroa. Pelissä on myös pelaajan auttava automaattikierrosmahdollisuuus.

Viking Runecraft bonus

Jos pelaajalle tulee kierros millä ei ole yhtään voittoa, voi peli satunnaisesti käynnistä erikoistoimintoja kuten Thorin salamat, joilla pelialueelle ilmestyy 5-9 wild symbolia (God of Thunder), Odin, joka tuottaa 4 kappaletta kahden wild symbolin pareja, Freya, joka tuottaa neljän wild symbolin rykelmän, josta syntyy vähintään yksi voittolinja ja sitten vielä Heimdall, jonka avulla jokaiselle sarakkeelle syntyy yksi wild symboli. Nämä neljä mahdollisuutta tulevat siis sellaisille kierroksille, joille ei muuten voittoa osunut ja minkä jumalan armo on suosiollinen riippuu pelaajan pelitasosta, jumala on kerrottu pelialueen oikealla reunalla.

Tuholatausmittari

Tuholatausmittarin tullessa täysille, ei Ragnarök heti vapaudu vaan ennen sitä tapahtuu joku näistä:

Fenririn raivo: Ruudukkoon viilletään neljä viistoa symbolilinjaa. Näistä neljästä linjasta kaksi poistuu ja kaksi muuttuvat toisiksi symboleiksi. 

Jörmungandrin tuomio: Monta symbolia tuhoutuu yhtäjaksoisella polulla, joka kulkee ruudukon nurkasta toiseen. Polulla olevien eri symbolien joukko puolestaan muuttuu toiseksi yksittäiseksi symboliksi.

Surtrin liekkimeri: Kolme symbolia syttyy tuleen. Tuli voi levitä sattumanvaraiseen määrään lähellä olevia symboleita. Kaikki palavat symbolit tuhoutuvat. Jokaiseen palaneiden symbolien klusteriin syntyy uusista symboleista koostuva ydin. Kussakin ytimessä olevat symbolit koostuvat samasta symbolista.

Lokin lumous: Kaksi eri symbolia valitaan. Yksi symboli ja kaikki sen kanssa samanlaiset symbolit poistetaan ruudukosta. Toinen symboli ja kaikki sen kanssa samanlaiset symbolit muuttuvat eri symboliksi.

Ragnarök-toiminnon aikana Tuhon lataus korvataan Maailmanloppu-bonusmittarilla. Kun saat voittoja tarpeeksi monesta symbolista koko Ragnarök-toiminnon aikana, sinut palkitaan runsaskätisesti kertoimella, jota sovelletaan kokonaisvoittoihisi! 20 symbolista saa x2 kertoimen. 40 symbolista saa x3 kertoimen. 60 symbolista saa x5 kertoimen. 80 symbolista saa mahtavan x15 kertoimen!

Viking Runecraft pelin jackpot (maksimivoitto)

Viking Runecraft pelin maksimivoitto on 500 000 kolikkoa eli 5000x panostus, ja jos olet panostanut 100 euroa kierrokselle, voit voittaa siis 500 000 euroa, mikä on todella hyvin tällaisen todennäköisyyden pelille.

Viking Runecraft tabletissa ja mobiilissa

Viking Runecraft on julkaistu huhtikuussa 2017 ja se on ollut alusta alkaen pelattavissa myös mobiilissa, luonnollisesti sen monet tapahtumat ja erikoisefektit sekä 7x7 peliruudukko tekee siitä kenties haastavamman älypuhelimilla seurattavaksi, mutta täysin pelattavissa peli on niin iOS kuin Android laitteille.

Viking Runecraft pelistä

Viking Runecraft on nykyaikainen kolikkopeli, missä sattuu ja tapahtuu. Pelissä on myös runsas panostusvaihtoehto, joten se kelpaa ajanvietepeliksi niin senteillä pelaamiseen kuin isompien voittojen hakemiseen isommilla panoksilla. 5000x kertoimen voitot ovat aina kiinnostavia ja jo kymmenen sentin panoksilla päästään kymppien voittoihin.

Peli on monipuolinen, viihdyttävä ja sekä äänimaailmansa että grafiikoidensa kautta todella hyvä kolikkopeli, Play n Gon parasta ykkösluokkaa. Vaikka et välttämättä olisi viikinkiajan tai viikinkien fani, tätä peliä kannattaa kokeilla.