When Pigs Fly

By:-

NetEntin piti heinäkuussa 2015 julkaista peli nimeltä When Pigs Fly. Pelissä siat lähtevät avaruuteen ja pelin äänet ja grafiikka on varsin avaruusmaisia mutta luonnollisesti myös humoristisiä. Pelistä on nähtävillä video, mutta itse peliä ei ole enää saatavilla, joten emme ole voineet pelistä tämän parempaa analyysiä tehdä.

Sen sijaan saman niminen peli löytyy High Games peliyhtiöltä.

Tämä alla oleva taulukko liittyy NetEntin peliin, High Games yhtiön pelistä ei löydy näitä tietoja(!)

High Games peliyhtiön sikapelissä paras symboli on lentäjäsika, jolla saa 750x kun pelaaja saa kuusi symbolia. Pelin wild symboli on keltainen lentokone. Peli asettuu maalaismaisemiin niin grafiikan kuin ääniensä puitteissa.

When Pigs Fly bonus

High Game peliyhtiön sikapelissä bonuspelinä ovat vapaakierrokset, joita saa vihreällä rahasäkillä, joka ilmestyy rullille 2,3,4 ja 5. Kolmella säkillä pelaaja saa 7 ilmaiskierrosta ja 4 säkillä peräti 15 kierrosta.

When Pigs Fly pelin jackpot (maksimivoitto)

Pelin minimipanostus on 75 senttiä per kierros, koska pelissä on 75 voittolinjaa. Maksimipanostus vastaavasti on euro per linja eli 75 euroa. Maksimivoitto tulee, kun pelaaja saa lentäjäsian kaikille kuudelle rullalle eli 750 euroa.

When Pigs Fly tabletissa ja mobiilissa

High Games tuottaa pelinsä NYX:n Vault alustalta eli lentävät siat ovat saatavilla myös mobiilissa, mutta testissämme emme saaneet peliä toimimaan.

When Pigs Fly pelistä

Jos tämän arvostelun tekee tästä NYX:n alaisesta High Gamesin tekemästä When Pigs Fly pelistä, voi sanoa, että peli on ihan toimiva peli, mutta nykyaikana peli, jonka maksimivoitto on 750 euroa, ei kiinnosta ketään.