When Pigs Fly Slot Review

When Pigs Fly slot is an online slot game by NetEnt and it is a non-progressive jackpot that features bonuses as free spins, re-spins and wilds.

When Pigs Fly is a relatively new 5-reel slot developed by NetEnt and it features nothing less than 3,125 paylines, and takes places across a cross-shaped grid.

Released in the year 2016, this slot machine presents free spins, wild symbols, re-spins and also an auto-play mode, which allows you to play without pressing the button all the time.

rtp iconPalaa Soittimeen
96.5%
rtp iconBonuspeli
Joo
rtp iconHaihtuvuus
Matala

Nopeita Faktoja

OhjelmistotoimittajaNetEnt
Kolikkopelit TyyppiVideo Slot
Voittolinja3125
Panos per spin0.50 - 100
MobiiliystävällinenJoo
Kaikki kolikkopelit Me tarkistamme
Reilu
Lisensoitu
Hauska

When Pigs Fly Bonus

High Game peliyhtiön sikapelissä bonuspelinä ovat vapaakierrokset, joita saa vihreällä rahasäkillä, joka ilmestyy rullille 2,3,4 ja 5. Kolmella säkillä pelaaja saa 7 ilmaiskierrosta ja 4 säkillä peräti 15 kierrosta.

When Pigs Fly pelin jackpot (maksimivoitto)

Pelin minimipanostus on 75 senttiä per kierros, koska pelissä on 75 voittolinjaa. Maksimipanostus vastaavasti on euro per linja eli 75 euroa. Maksimivoitto tulee, kun pelaaja saa lentäjäsian kaikille kuudelle rullalle eli 750 euroa.

When Pigs Fly tabletissa ja mobiilissa

High Games tuottaa pelinsä NYX:n Vault alustalta eli lentävät siat ovat saatavilla myös mobiilissa, mutta testissämme emme saaneet peliä toimimaan.

When Pigs Fly pelistä

Jos tämän arvostelun tekee tästä NYX:n alaisesta High Gamesin tekemästä When Pigs Fly pelistä, voi sanoa, että peli on ihan toimiva peli, mutta nykyaikana peli, jonka maksimivoitto on 750 euroa, ei kiinnosta ketään.