Wild Wild West™

By:-

NetEntin taattua työtä on tämäkin kolikkopeli villistä lännestä, joka on julkaistu helmikuussa 2017. Pelissä on melkoisen hyvä palautusprosentti 96,7% ja pelin keskihajontakin on matala, eli tilastojen perusteella tämän pelin pitäisi olla hyvää ajanvietettä, jossa on mahdollisuus myös voittoihin.

Peli vie pelaajan villiin länteen, aikaan kun laista määräsi kuudestilaukeavat. Pelin grafiikka on kuin suoraan sarjakuvista ja piirretyistä elokuvista ja tarina alkaa, kun pelaaja on hyvien puolella oleva asesankari taistelussa rosvoja vastaan.

Pelin äänimaailma vie lännen tunnelmiin, junan äänet raiteilla ja monista lännen elokuvista tutut äänimaailmat toivottavat pelaajan tervetulleeksi Meksikon ja villin lännen rajamaastoihin. Pelin kokonainen nimi Wild Wild West: The Great Train heist kertoo lopun tarinan, kyseessä on siis junaryöstö.

Pelin wild on nimenomaan symboli missä lukee wild ja pelin scatterinä on onnennumero seitsemän. Pelin paras kuvasymboli on punaisella taustalla oleva naispistolero, jonka viisi symbolia takaa 500x voiton.

Pelissä on myös autopeliominaisuus. Rullien pyörissä musiikkimaailmaan tulee mukan lisää junan ääniä. Voittojen sattuessa äänimaailma muuttuu sen verran, etteivät voitot ainakaan mene ohi, jos jostain syystä voitto animaatiot eivät satu silmiin.

Wild Wild West slot Bonus

Wild Wild West junaryöstössä scatterina toimivia seiskoja tarvitaan se kolme, jotta päästään kymmenelle vapaakierrokselle. Neljällä scatterillä saa sitten jo 20 kierrosta ja viidellä scatterillä peräti 30 vapaakierrosta, mikä on melkoisen hyvä tarjous nykyaikaisissa kolikkopeleissä.

Villissä lännessä ei sitten enää yksi wild symboli riitä, vaan pelissä on peräti neljä erilaista wild ominaisuutta. On tavallinen wild, joka vaihtaa itsensä jokerina miksi tahansa, ja viisi wild symbolia antaa jokaisessa muodossaan heti 500x voiton. Toinen wild symboli on kasvava wild. Ja lisäksi vapaakierroksilla wild symboli tulee satunnaisesti jokaisella kierroksella rullille 1-3. Sitten on kolmantena x2 wild symboli ja spreading wild eli jakautuva wild symboli.

Pelin Pick and click ominaisuus tulee peruspelissä kolmella kassakaapilla, jotka voivat tulla rullille 1, 3 ja 5. Pelaaja sitten valitsee niistä yhden ja klikkaamalla paljastaa voiton. Pelissä voi voittaa vain kerran per Pick and Click. Kolikon arvo vaihtelee x5 ja x50 kertoimista.

Wild Wild West pelin jackpot (maksimivoitto)

Wild Wild West pelissä ei ole erillistä jättipottia tai bonusvoittoa, mutta peruspelissä, mikäli onni sattuu osumaan on saatavilla jopa 50 000 kolikkoa, joka on ihan kiva määrä sarjakuvamaisesta villin lännen pelistä.

Wild Wild West tabletissa ja mobiilissa

Wild Wild West tehtiin alusta alkaen mobiilipelaajat mielessä ja peli on optimoitu kaikille päätelaitteille ja siksi sitä on yhtä hyvä pelata niin kotikoneella kun mobiilisti tabletilla tai älypuhelimella ja voit pelata sekä Applen iOS tai Android käyttiksillä.

Wild Wild West pelistä

Wild Wild West: The Great Train Heist on viihteellinen ja sarjakuvamainen seikkailu villiin länteen. Pelin minimikierros panos 10 senttiä mahdollistaa pelin ajanvietepelaamisen ilman suurempaa riskiä, varsinkin kun palautusprosentti lähenee 97% prosenttia.

Jos tykkäät vanhoista villin lännen elokuvista niin tykkäät tästä pelistäkin, anna sille ainakin mahdollisuus ja katso mitä sinun junamatkasi lännen aavikolla tuo pelitilillesi.