Wonky Wabbits

By:-

Wonky Wappits on aika perus videopeli, kolikkopeli, jonka on julkaissut NetEnt laadukkaaseen tapaansa jo 2014. Pelistä löytyvät niin voitot molempiin suuntiin kuin Wild symbolin tuplaukset.

Wonky Wappits pelin tapahtumapaikkana on kasvispuutarha missä nälkäiset jänöjussit odottavat wild symboleiden ilmestyvän rullille – ja kun kyseiset wild symbolit sitten tulevat, seuraa melkoista häppeninkiä jänöjussien suunnalla- koska wild symbolit tuplaantuvat parhaalla mahdollisella tavalla pelaajan silmin katsottuna. Jänöjussi lähtee villistä symbolista ja kaivautuu juuri sinne symbolille joka tule muuttaa paremmaksi. Wild symboli voi tulla mille tahansa rullalle mutta kaksi päällekkäistä wild symbolia vain rullille 2 ja 4.

Wonky Wabbits pelin äänimaailma vie lastenelokuviin ja piirrettyihin, kuten myös sen grafiikat - aina ei voisi tästä päätellä, että pelissä voi voittaa lähes 400 000 kolikkoa. Minimissään pelikierroksen hinta on 30 senttiä ja maksimissaaan voi yhdelle kierrokselle sijoittaa 50 sentin panoksella 10 tasolla peräti 150 euroa, mikä on kohtuullisen paljon, täyspotilla voi sitten maksimissaan voittaa sen 195 000 euroa.

Pelin wild symboli on nimenomaan sana WILD, ja niitä voi tulla peräti se 14 kappaletta kerrallaan ruudukolle! Koska ollaan kasvimaalla, ja jänöjussien seurasssa, tämän pelin paras symboli on porkkana. Viisi porkkanaa antavat 1500x voittopotin.

Voittolinjoja tässä pelissä on 15.

Wonky Wabbits bonus

Tässä pelissä on paljon wild symboleita, jopa niin paljon että niitä voi olla peräti 14 yhdellä kertaa rullilla! Mitä enemmän wild symboleita, sitä enemmän nälkäisiä jänöjusseja ja sitä suurempia voittoja pelaajalle.

Wonky Wabbits wild toimii siis siten, että rullien pysähdyttyä jokainen rullille jäänyt wild symboli tuplaa jonkin rullilla olevista muista symboleista ja tämä tapahtuu jänöjussin avulla, joka valitsee parhaan mahdollisen voittokuvion ja syö siitä turhan symbolin ja korvaa sen voittavalla symbolilla.

Wonky Wabbits pelin jackpot (maksimivoitto)

Wonky Wabbits pelissä ei ole jättipottia, mutta pelaaja voi kuitenkin voittaa tästä pelistä ihan siedettävän 390 000 kolikkoa, mikä ei ole lainkaan hullummin pelistä, minkä volatiliteetti on keskinkertainen ja palautusprosentti hieman keksivertoa parempi eli 96,5%.

Wonky Wabbits tabletissa ja mobiilissa

Wonky Wabbits on koodattu flash koodilla mutta siitä huolimatta se toimii myös mobiilissa niin iOS ja Android laitteissa niin älypuhelin kuin tabletti versiossa, mutta joillakin selaimilla flash pelit ovat täysin kiellettyjä, mutta jokaisesta laitteesta yleensä löytyy perus internetselain, jolla tätäkin peliä pääsee pelaamaan aina kun haluaa.

Wonky Wabbits pelistä

Pelin automaattipelimahdollisuus antaa pelaajalle mahdollisuuden ottaa hyvä asento ja katsoa miten rullat pyörivät ja animaatiot liikkuvat pelialueella. Peli on hauska, värikäs ja viihdyttävä. Wonky Wabbbits pelin hauskin ominaisuus ovat sen wildit, jokainen wild symboli tuo varmasti tullessaan jonkinlaisen voiton ja jo parilla iloisella jänöveijarilla voidaan voittaa isoja voittoja - saatikka jos niitä saa rullille sen maksimimäärän eli 14.

Peli on ihan kiva pelattavaksi ja voittojakin siitä voi saada, mutta siinä ei ole bonuspeliä joten vaikka se on kiva, ei se yllä parhaimpien pelien listoille, mutta on kuitenkin hauskan ideansa ja hyvän toteutuksen kautta varsin pelattava ja suosittelemme pelin testaamista.