Eyecon Arvostelu

Eyecon Arvostelu

By:-

Eyecon on pelitalo, joka on perustettu jo 1977 nimenomaan tietokonepelitaloksi. Sen menestynein peli on Gore – ultimate soldier, joka on ladattu jo miljoonia kertoja. Gore julkaistiin 2002 ja se oli näitä ensimmäisiä FPS-pelejä. Peli sijoittui 2100-luvun puoleen väliin maailmaan, jota hallitsevat katujengit. Goressa pelaaja pelasi sotilaana näitä jengejä vastaan. Vaikka peliä on ladattu paljon, ei se vuonna 2002 ollut arvostelijoiden suosikki.

Kaksi vuotta perustamisen jälkeen Eyecon alkoi rakentaa online kasinojärjestelmiä ja rahapelejä. Eyeconin ensimmäinen kolikko- eli slot-peli oli vuonna 2003 ilmestynyt Temple of Isis, joka on suosittu jopa tänä päivänäkin vielä.

Eyeconin yksi suosituimmista kolikkopeleistä Fluffy Favourites julkaistiin jo vuonna 2006, ja se on yhä Eyeconin menestynein kolikkopeli.

Pelikirjastossa 60 peliä

Eyeconin peleissä on paljon hauskuutta ja asiakkaiden mukaan nimenomaan naispelaajat tykkäävät esimerkiksi Fluffy Favourites menestyspelistä kun taasen miehet tykkäävät enemmän länkkäriaiheisesta Stampede pelistä.

Eyecon viettää aikaa saadakseen jokaisen pelin niin hyväksi kuin mahdollista ja siitä se on saanut kiitosta. Esimerkiksi sen pelit Shaman’s Dream, Sugar Train, Irish Luck ja Twinkle ovat pelaajien suosikkilistoilla. Eyeconin pelilistoilla on kolikkopelien lisäksi myös bingo ja raaputusarvat.

Mobiilipelit

Huhtikuussa 2019 Eyeconin peleistä 58 on mobiilissa pelattavia ja luonnollisesti kaikki uudet julkaisut tulevat saataville niin tietokoneversioina kuin mobiili päätelaitteilla pelattaviksi.

Crystal Lotus peli

Crystal Lotus on yksi Eyeconin uutuuslistan peleistä. Peliä voi pelata luonnollisesti myös mobiiliversiona. Crystal Lotus on peräti 10 voittolinjan peli, jossa voittoja tulee molemmista suunnista, vasemmalta ja oikealta ja pelissä symboleina ovat erilaiset kukat ja jalokivet. Pelissä on kasvavat wildit, joiden avulla voi ansaita vapaakierroksia jopa 3 kierrosta ja pelin Lotus symboli toimii wild-symbolina. BAR symbolit tuovat suurimmat voitot, eli jopa 1500 kolikkoa. Peli ei yritäkään olla enempää kuin mitä se on, ja siksi se on viihdyttävä peli kaikille rahapelaajille.

Fluffy Favourites Fairground

Jos Fluffy favourites oli kaikkein suosituin Eyeconin peleistä, niin pelisarjan kolmas versio eli Fairground jatkaa samalla linjalla. Hellyyttävät pehmoeläimet pyörivät rullilla. Pelissä voi voittaa jopa 25 vapaakierrosta ja pelissä on Hook a Fluffy-lisäpeli, jossa pelaaja voi voittaa panoksensa 100 kertaisena. Itse Fairground peli on normaali viiden rullan ja 25 voittolinjan kolikkopeli, joka sekin on mobiilisti saatavilla.

Hook a Fluffy toiminto saadaan, kun kolme Big Tops symbolia saadaan pysähtymään näkyville keloille ja pelaajalle annetaan yksi voitto per Big Top ja jokainen voitto voi olla jopa 100x panostus. Muuten symboleissa nähdään monia lapsille tuttuja hahmoja pandoista, kalojen kautta leijoniin, lohikäärmeisiin ja ankkoihin yms. Pelin äänimaailma on varsin pelkistetty ja ääniä kuuluu vain, jos keloilla tapahtuu jotain merkittävää. Grafiikaltaan peli on myös pelkistetty mutta aivan riittävä ja tyylille soveltuva

Pinkit norsut ovat pelin scattereinä, ja kolmella norsulla saa 15 vapaapeliä, neljällä norsulla 20 ja viidellä sitten 25 vapaakierrosta. Vapaapelien aikana voitot ovat kolminkertaiset ja vapaapelejä voi maksimissaan voittaa jopa 15 kertaa putkeen.

Striker Goes Wild

Tässä pelissä lähdetään jalkapalloilun pariin. Peli on melko tavallinen viiden rullan ja kolmen rivin peli, jossa äänimaailma on otettu jalkapalloilevasta maailmasta pallon pompotuksineen ja yleisön hurraa ääninä. Automaattikierroksilla pelissä on mukana myös yleisön ja musiikin tuoma taustaääni, jota ei yksittäisillä kierroksilla ole.

Pelin scatterina toimivat kaksi pelaajakuvaa sisältävä hyökkääjä, maalintekijä symboli, joita tarvitaan kolme jotta tulee erikoistilanne. Erikoistilanne tarkoittaa maalitilannetta eli pelissä syntyy maali. Voit joutua pelaajana odottamaan maalitilannetta yhtä kauan kuin vähämaalisessa futismatsissa mutta maalitilanne bonuspeli myös maksaa kunnon voitot, eli sitä kannattaa odotella.

Yli 6 miljardia pyöräytystä vuodessa

Eyeconin pelejä pelataan tällä hetkellä yli 6 miljardia kierrosta vuodessa ja yhtiö kasvaa ja kehittyy edelleen.

Eyeconin toimistot

Eyecon avasi ovensa ensi kerran Brisbanessa ja yrityksen toimisto löytyy yhä tuon monen muunkin kansainvälisen pelitalon kotikaupungista. Brisbanen toimisto keskittyy pelien tekniseen puoleen ja IT tuen tuottamiseen.

Tätä nykyä Eyeconin pääpaikka löytyy kuitenkin Guernseysta Alderneyn saarelta. Toimisto avattiin 2013 ja uusi pääkonttori avattiin 2015. Pääkonttorissa hoidetaan asiakkuudet, markkinointi sekä koko liiketoiminnan kehitys.

Lisenssit

Koska Eyecon tuottaa pelejään monelle mantereelle, on sillä myös monta lisenssiä. Eyeconilla on Alderney Gambling Control Commissionin lisenssi katergorian 2 lisensseistä numerolla 107C2, jonka se on saanut heinäkuussa 2012. Sen lisäksi sillä on Gibraltarin lisenssi vuodelta 2016, Maltan lisenssi vuodelta 2018 Playtech PLC:n kanssa sekä vielä UK:n lisenssi vuodelta 2014.